středa, 13 únor 2013 16:54

Modestep konečně s debutovým albem Evolution Theory! Featured

Written by 

Už dlouhou dobu trpělivě čekám, až tato britská elektro-dubstepová kapela příjde se svým debutovým albem a tímto dnem vám mohu oznámit, že jsme se konečně dočkali. Po necelých 3 letech na scéně přinášejí konečně svoje debutové album, kterému dali název Evolution Theory, které je vyloženě pastva pro uši, které mají rády elektronickou hudbu.

MODESTEP vyráží na turné Evolution Theory a zastaví se při něm i v pražském klubu Roxy už 27. února 2013. Pro MODESTEP to bude vůbec první koncert v České republice. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro a více informací o akci naleznete zde.

MODESTEP jdou proti konvencím i ve svém vlastním žánru, kde je zvykem býti spíše samostatný DJ – ale MODESTEP jsou celá živá kapela složená hned ze čtyř hudebníků, vznikli v Londýně v roce 2010, kdy se dali dohromady bráchové Josh a Tony Friendovi (DJs) společně s kytaristou Nickem Tsangem a dalším DJem Matthewem Curtisem a začali vytvářet originální mix dubstepu s rockovými a elektronickými prvky.

Modestep si na svoje debutové album přizvali jména jako Foreign Beggars, Popeska nebo Newham Generals. Dále na stejnojmenném tracku Evolution Theory uslyšíš MCs jako Jammer, Frisco, Jamimn nebo D Power. Tim pádem ti už muselo dojít, že album není záležitostí pouze dubstepu, ale i grimu nebo drum and bassu. Album si můžeš objednat na stránkách iTunes, či oficiálním obchodě.

 

 

 

Tracklist:
1. Show Me A Sign
2. Another Day feat. Popeska
3. Evolution Theory feat. D Power, Jammin, Frisco & Jammer
4. Sunlight
5. Praying For Silence feat. Document One
6. We Will Not Fall feat. Foreign Beggars
7. Time
8. Burn feat. Newham Generals
9. To The Stars
10. Leave My Mind
11. Feel Good
12. Bite The Hand
13. Up
14. Save The World

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1864{/hits} krát

Read 3103 times
13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory