pondělí, 09 září 2013 10:16

Dlouho očekávaný projekt I AM LEGION (Foreign Beggars x Noisia) je venku! Featured

Written by 

Holandský elektro-dnb projekt NOISIΛ a Britští hip-hop-dubstepoví Foreign Beggars spojili síly v tajemném projektu I AM LEGION a vydali dlouho očekávané debutové album.

Společný projekt I AM LEGION je výsledkem pětileté spolupráce obou kapel. Noisia (stylizovaně NOISIΛ, neboli “VISION” otočeno o 180°) je holandské drum-and-bassové trio. Kromě vlastní tvorby také produkovali album Hadouken, spolupracovali s Mobym, Robbiem Williamsem a dalšími. Podíleli se na skladbě hudby pro mnoho oblíbených počítačových her (např. Devil May Cry, Gran Turismo). Foreign Beggars je britská hip hopová a dubstepová partička, která přijede představit 10. října projekt I AM LEGION do pražského klubu Roxy. Foreign  Beggars  jsou  pověstní naprosto šílenými živými vystoupeními, diváky dostávají do tranzu, kapela šílí a z lidí crčí pot, je to prostě tak, jak by to mělo beat.

 

Deska obsahuje celkem 16 tracků, mezi nimi i pár hostů (Strange U a D.Ablo) a k dostání je online na Beatportu, iTunes čí Amazonu. Samozřejmě si ji můžete celou poslechnout na oficiálním profilu soundcloud, který je níže společne s coverem projektu, přejeme příjemný poslech!

 

 

 

 

 

Read 4910 times
13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory