středa, 09 říjen 2013 16:30

Chase and Status vydávají album Brand New Machine! Featured

Written by 

Chase & Status je britské elektronické duo, skládající se z Saula Miltona (Chase) a Willa Kenarda (Status). Na koncertech s nimi vystupují MC Rage a Andy Gangadeen. Toto duo vzniklo v roce 2003, poté co se potkali na univerzitě v Manchesteru. Zatím vydali dvě alba na kterých spolupracovali s mnoha interprety jako jsou například Plan B, Liam Bailey, Tinie Tempah nebo Dizzee Rascal.

 

Pár dní zpátky a to konkrétně 7. října vydali třetí studiové album s názvem "Brand New Machine", na desce se objevila spousta zajímavých jmen jako napřiklad  Major Lazer, Pusha T, Skrillex, Moko nebo Louis Matters. Album si Chase and Status vydali pod vlastním labelem Mercury Records. Jak sami popisují, mělo by jít o temnější zvuk než jejich předešlá tvorba avšak stále na pomezí dnb a dubstepu, kdy dnb zůstává hlavním soundem na albu. Touto tvorbou se snaží využívat syrové energie na svých proslulých koncertech a vytvořit tak nezapomenutelný a trvalý zážitek.

Brand New Machine je k dostání na iTunes. K dostání je také i deluxe verze, která je doplněná čtyřmi novými tracky, mezi kterými je i remix v podání již zmíněného US producenta Skrillexe. Cover i ukázky z alba naleznete níže...

 

 

 

 

 

 

 

Read 4532 times
13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory