středa, 12 říjen 2011 07:46

Tam za velkou louží Featured

Written by  D-Toc

Jeden z velikánu jedné nejmenované crew, která má více clenu než Kelly Family, vydal na jaře tohoto roku album Shaolin vs. Wu-Tang...

Ano, máme namysli Raekwona, který se tímto počinem, navzdory nabušenému hudebnímu průmysl, vyšplhal první týdny na vysoké příčky. Tento 19 let vydávající MC, který se díky svému novému labelu nenudí vydal nové video právě ze Shaolin vs. Wu-Tang... Dart School... Poslechněte si!

Mezi pracovitější, kteří to měli v hudebním průmyslu těžké - ale presto se vyšplhali, patří Saigon.

Tento 33letý MC který díky problémům v Atlantic Records makal na svém studiovém albumu "The Greatest Story Never Told" téměř 7 let (nepočítáme Street Alba a Mixtapey), nyní vydává v poradí 3 officiální video právě z alba "The Greatest Story Never Told" s názvem Oh Yeah (Our Babies) Mister Carter, se poměrně činí i v osobním živote.

Rozhodl se, jako že viděl nejspíše tento módní trend u jiných, se prezentovat skrze VLog, nebo-li Video Blog, skrze který by mohl světu poskytnout své myšlenky. Tento díl je velice zajímavý, protože zde je vidět, jak ho smrt Steve Jobse ovlivnila natolik, že začal přemýšlet nad sebou, nad svými zlozvyky a plány do budoucna... Celé video má téměř 30 minut... Kouknete se!

A pro všechny zájemce, kteří by chtěli pro podzimní dny zdarma nějakou tu music do svého hudebního přehrávače či jenom do PC, tak můžeme doporučit nový mixtape ke stažení od 15ti letého umělce ze stáje Young Money Cash Money Lil Chuckee. Mixtape s názvem Twap or Die, který vznikl za podpory DJ Smallz a DJ InFamous můžete stahovat zde: http://www.livemixtapes.com/mixtapes/14913/lil_chuckee_twap_or_die.html a mužete cekat jak remixy známějších tracků a freestyle tracky, tak i originální tracky. Twap or Die!

 

 

přečteno: {hits}1002{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory