sobota, 12 listopad 2011 14:38

Skyca, underground z Chomutova se znovu hlásí o slovo Featured

Written by  Ecko

Skyca, jestli vám tohle jméno moc neříká, není se čemu divit. Nechci tím snad říct, že za to nestojí, naopak! Jen se o něm bohužel moc nemluví. Na sociálních sítích by jste ho hledali marně, stejně tak jako je zbytečné hledat jeho webovou stránku nebo nějaké hudební profily. Málokdo o sobě může říct, že je skutečně undeground.Skycovi tato škatulka sedí jako nikomu dalšímu.

Nikam se netlačí, stačí poslechnout jeho rap a víte že Skyca je skutečně srdcař a hudbu dělá opravdu především pro své potěšení. Láska k hip hopu z jeho tracků přímo sálá. Na kontě má jedno album „Hip Hop vs. Rap“ a druhé je již na cestě.

 

Proto si dnes můžete vychutnat videoklip „Tydata“. Ten ukazuje Skycovo nadání, vše si totiž udělal sám, nejen produkce, rap ale dokonce i videoklip je jeho práce! Albumu se dočkáme během roku 2012 a to pod labelem „Studio Vesmír“. Za nedlouho také vychází album Olivera Lowe a Talpase, kde bude ke slyšení Skycova sloka ve tracku „Království zvířat“.

Dovolím si citovat jednu větu o Chomutovském rapu : „S oblibou tvrdím, že je to jedno z mála míst, kde bývá hip hop stále čistý jako padlý sníh.“ Musím uznat, že po poslechu Skycovo nahrávek musím dát za pravdu. Kdo má chuť na nezkaženej „true“ hip hop, dejte si Chomutov! Skyca si zaslouží mnohem víc pozornosti. Vychutnej si také starší videoklip „Správnej směr“.

 

 

 

přečteno: {hits}1074{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory