středa, 25 září 2013 18:44

Marpův nejnovější klip z desky R!OT / Zavři Hubu #2

Written by  Kubah

Marpo dnes v 17:40 zveřejnil na svém oficiálním facebooku fotku a v jejím popisku vyzval své FB fanoušky: „Pokud uvidim 1000likes na tomhle postu tak pustim okamzite ven ZAVRI HUBU PT.2 ....“. Jak slíbil, tak udělal. 1000 likes u fotky se nasbíralo za necelých 15minut a proto už od 18:00 můžeme poslouchat další track s klipem z Marpovi desky R!OT, která vychází 30. září.

Jedná se už o 4. klip, který Marpo před vydáním desky pustil ven. Jestli Marpa poslední dobu sledujete, tak se představil s videoklipy – Celej Blokk, Tak Kdo a Prologue. Každá píseň je něčím originální, ať už se jedná o čistě klavírní podklad v písni Prologue nebo o dávku, kterou se představil Hard Target v tracku Celej Blokk.

 

 

Tracklist celého alba vypadá přesně takhle:

1. Prologue

2. Celej Blokk x Hard Target

3. Tak Kdo

4. Zavři Hubu pt.2

5. Bylo Toho Dost x IronKap

6. Hollywood x MC Wohnout

7. Moment x Gemstar

8. Milost x Young CP & Fudge

9. PRAvidla

10. Emma x Uncle Ryan

11. Epilogue

 

Ne, opravdu to není náhoda, že klip mají právě první čtyři songy z alba, protože v jednom rozhovoru se Marpo zmínil, že by rád udělal klip ke každému tracku z alba. Track Zavři Hubu pt.2 je pokračování tracku z minulého roku Zavři Hubu. V prvním tracku zmiňoval z rapzóny Tafroba, ale dneska zamířil kousek dál, až na Slovensko a rejpnul si do Majka Spirita.

 


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory