úterý, 15 říjen 2013 21:19

Game se upsal Cash Money Records!!!

Written by 

Game se včerejším dnem upsal pod Cash Money a je nejnovějším členem kolosu Young Money/Cash Money Records. YMCMB se svými nečekanými obchodními tahy vůbec netají a právě včerejšek nebyl vyjímkou. Hlava YMCMB Birdman si, jak se říká, "neudržel jazyk za zuby" a vyhlásil do světa tuto novinku skrze svůj twitter.

"S/O 2MY@thegame Westcoast makit Official.RICHGANG.YMCMBusine$$," Birdman takto "zaútočil" i na Instagram s popiskem fotky: "S/O thagame shit to real whtup 5 west coast whts popin RICHGANG YMCMBusine$$."

 

Kalifornský rapper tuto informaci potvrdil retweetnutím Birdmanovýho tweetu mezi ostatní a sám tweetnul o následujích krocích. Game odpověděl Birdmanovi skrze Twitter takto: "time to close the door on these niggas !!!! R$CHGANG." Nic nebránilo přestupu pod stáj Cash Money Records, protože rodák z Comptonu nemá žádné povinnosti natož dluh vůči Interscope Records, kde vydal dle nahrávací smlouvy pět studiových alb a nyní se můžeme těšit na jeho další album, vydané nejspíše pod Cash Money. Co na to říkáte?

 

Game released his latest mixtape, OKE (Operation Kill Everything) last week.

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory