pondělí, 21 říjen 2013 16:34

Top 10 nejpopulárnějších songů uplynulého týdne z US v čele s Eminemem!

Written by 

Již se blíží vydání několika nových alb, rádia i YT jsou plný nových songů a my jako posluchači jsme nadšení, protože máme z čeho vybírat. Zajímá vás, co se v posledních pár dnech poslouchalo nejvíc za velkou louží? Tady máte přibližný seznam, uvidíme jak moc se shodnete..Tak jdeme na to!

Jelikož se blíží vydání Eminemova nového alba "The Marshall Mathers LP 2", jednoznačně na první příčce byl tento týden právě Eminem se svojí novinkou “Rap God”. Mimochodem dodám ještě, že Emův předešlý single "Survival" během prvního týdne nasbíral pěkných sto tisíc stažení. Připomínám, že MMLP2 výjde do světa již 5. listopadu. Co se týče ještě singlu "Rap God", o produkci se postaral DVLP z NY, na albu tento track najdete pod číslém 9 a zajímavé na tomto singlu je, že Em přeskakuje z jedné flow to druhé a ve svém textu vzdává poctu velikánům jako jsou Rakim a Lakim Shabazz spolu s Dr. Dre a Eazy E.

 

 

Další zajímavý track, který si během uplynulého týdne získal oblibu je vlastně vystoupení Kendricka Lamara spolu s labelem TDE (Top Dawg Entertainment) na letošním Cypheru (BET Awards). Za sebe můžu říct, že se Kendrick opravdu předvedl a nezklamal. Tato rapová událost se sice konala v září, ale kvalitní finální nahrávky v podobě singlů jsou k dispozici až teď. Kdo Cypher nesleduje jen dodám, že je to škoda, tohle si vážně nenechávejte ujít - nikde jinde neuvidíte tolik pořádných rapperů pohromadě reprezentovat svůj tým, label a většinou se vážně jedná o dost kvalitní výkon.

 

 

Další single, který měl úspěch je “Old School Love” od Lupe Fiasca. Tento umělec dlouhou dobu vydával pouze singly a teď se konečně brzo dočkáme jeho pátého studiového alba pod názvem "Tetsuo & Youth". Tento single, který se právě na albu objeví je ve spolpráci s Ed Sheeran. Osobně si myslím, že dost povedená věc, hlavně pro ty, kteří už jsou unaveni rychlýma tančeníma trackama a mají chuť na něco pomalejšího a právě trošku oldschoolového. Mě osobně Lupe tímto singlem dost zaujal.

 

 

Co se týče dalších tracků, který byly středem pozornosti během uplynulého týdne, patří mezi ně také další track ze Cypheru a to konkrétně vystoupení Slaughterhouse. Dále například "I Feel Like Pac, I Feel Like Biggie" od DJ Khaleda ve spolupráci s Rick Ross, Meek Mill, T.I., Swizz Beatz & Diddy. Mezi top 10 se objevil i track "Drop A Diamond" od Lloyd Bankse a Raekwona.

Sama si myslím, že je momentálně na co se těšit a co poslouchat. Zůstaňte ve střehu!

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory