úterý, 26 listopad 2013 09:58

Hopsin představuje album Knock Madness!

Written by 

Konečně! Den, na který spousta fanoušků hip-hopu čekala je tu. Třetí studiové album amerického rappera uměleckým jménem Hopsin dnes oficiálně spatřilo světlo světa. A je na co se se těšit, tedy pokud si toto album hodláte pořídit.

 

Nyní tedy něco o albu samotném. Nese název Knock Madness a je prakticky celé v produkci samotného Hopsina. Vychází pod labelem Funk Volume a částečně Empire Distribution. Jinak můžeme prozradit, že na třech singlech se také jako producent podílel Tech N9ne. Jak již Hopsin dříve říkal, album se nese v trochu jiném, než ty předešlé album Raw, které ovšem sklidilo obrovské ovace. 

Celé album obsahuje 18 tracků. Deluxe verze není. Délka celého alba dohromady dává cca 74 minut. A jako hostující umělce si můžeme poslechnout rappery jako SwiZzz, Dizzy Wright, Jarren Benton či již zmiňovaný Tech N9ne. Hopsin v jednom z rozhovorů uvedl, že Knock Madness by mělo být lepší než připravované album od producenta Dr. Dre s názvem Detox

První se jako ochutnávka fanouškům představil videoklip "Hop Madness", který původně měl na albu být, avšak nakonec se tak nestalo. 



Tudíž jako 1. track z alba, který Hopsin představil, byl již šestý díl Ill Mind Of Hopsin "Old Friend", kde vypráví o svém kamarádovi, který se ufetoval k smrti. A jako poslední zatím svůj videoklip získal poměrně kontroverzní singl "Hop Is Back", kde můžeme zaslechnout diss například na Kanye Westa či Kendricka Lamara. 



Zde ještě přidávám link s možností poslechnout si celé album na YT. 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLY9nEuyCsAG70A5XNb3ZLa9ce401QVDfU

Osobně si myslím, že je to povedené album. Ačkoliv je trochu jiné, tak rozhodně stojí za poslechnutí.

 

Lukáš Pospíšil

Poslouchám hlavně francouzský & americký hip-hop.Považuji se za geeka. Jsem hráč, rád si zahraji na PC nebo konzoli :) Mám rád moderní techniku. Stylové oblečení není výjimkou.

Píšu o věcech, které mě opravdu dokážou oslovit.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory