pátek, 17 leden 2014 23:20

Kdo je Jhené Aiko a co chystá?

Written by 

Když se sami sebe zeptáme, co se skrývá za hudební žánry pod slovním spojením Hip Hop, tak si domyslíme Rap a pak většinou R&B. Ale když bychom se Vás zeptali na umělce, které byste pod R&B zařadili, tak kdo by to byl? Beyoncé, Rihana? Aby bylo na výběr z více jmen, tak Vám tímto představíme Jhené Aiko.

Jhené Aiko, 26letá R&B zpěvačka s japonskými kořeny, dříve předskokanka hudební skupiny B2K se rozhodla do toho opřít a začít po 11-leté pauze znova. Dříve zpěvačka, která zpívala o tom, jak se jí líbí kluci, vyměnila repertoár a přináší témata, nad kterýma občas i my sami zapřemýšlíme. S flaškou pití v ruce, ubaleným jointem se sebe sama ptá, kam dál, jak si užít život, pokud ho neproválíme jen tak v posteli :-)

 

V listopadu minulého roku vydala EP s titulem Sail Out jako předzvěst jejího nadcházejícího alba s názvem Souled Out, které můžeme očekávat v květnu tohoto roku. Abyste si trochu udělali přestavu o tom, kdo teda Jhené Aiko je, alespoň po hudební stránce, tak si poslechněte například její singl The Worst a nebo streamujte na spotify.

 

 

D-Toc

  • - od 25.3.2011 člen redakce BeatLife.cz
  • - píše články týkající se především novinek z U.S.A.
  • - méně často zprostředkovává rozhovory s neznámými talenty
  •  
  • - ve volném čase se věnuje rapu pod pseudonymem D-Toc a
  • pracuje na různých projektech ve spolupráci s Otherside Click

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory