čtvrtek, 30 leden 2014 12:28

Rick Ross a jeho počin "Mastermind", máme obal a víme datum!

Written by 

V dnešní době je docela běžný, že se dlouho očekávaný projekt nejednoho umělce odloží, ať už kvůli přepracování projektu či politice hudebního průmyslu. Tak se to stalo i v případě Ricka Rosse, ale třeba se už nyní jeho počinu dočkáme...

Rick Ross chce vydat své album jakožto pokračování svého minulého alba "God Forgives, I Don't", které vydal v roce 2012. Rapper poslal do světa několik zajímavých tweetů již v říjnu.

 

 

...První tweet poukazoval na 17. prosince, avšak toho jsme se jaksi nedočkali. Spíše jsme se dočkali toho, že nám Rozay oznámil svojí Mastermind tour. Jenže nedávno právě rapper opět skrze svůj Twitter oznámil nové datum vydání a ukázal nový cover. 

 

 

Uvidíme, zda březen bude opravdu tím měsícem, kdy Mastermind výjde do světa, slibuje nám to právě toto video. 

 

 

Každopádně bych jeho novému počinu určitě dala šanci, protože si myslím, že tento rapper má pořád scéně co nabídnout. Tak co těšíte se?

 

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory