pátek, 25 únor 2011 14:11

Potřebuješ doktora? Co Eminem, Andre a Skylar Grey? Featured

Written by  Dyzmo

Blíží se Duben, který by měl předznamenávat příchod Detoxu na pulty obchodů po celém světě. A vypadá to že Andre se chystá po několika letech konečně dodržet slovo a ukojit hladové fanoušky. V prosinci jsme měli možnost shlédnout "Kush", první oficiální videoklip ve kterém se mimo Dr. Dreho objevil i Akon a Snoop Dogg a na prodloužené verzi jsme měli možnost slyšet The Gamea. Následován byl singlem "Syllables" ve složení 50 Cent, Jay-Z a Eminem a "Topless" s Eminemem a Nasem.

Jako poslední vypustil Andre do světa pecku "I need a doctor" kterou si podal opět s kým jiným než s Emineme. Dreho spolupráce s Shadym vždycky fungovala dobře, je to sázka na jistou kartu. Obzvláště když Vám refrén zpívá andělským hlasem Skylar Grey.)

Pojďme k samotnému klipu. Plná verze má 7:37, z čehož je dvě a půl minuty příběh doplněný Dreho vzpomínkami z minulosti, máme tak možnost vidět například Tupaca nebo Eazy-E. Oproti klipu "Kush" který byl pojat "klasicky", tak jako na přelomu milénia, je klip "I need a Doctor" opravdu skvělý a stojí minimálně za tři shlédnutí. 4/5

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory