pátek, 22 červenec 2011 15:07

Serial Festival si odbude svou premiéru už za týden! Featured

Written by  Administrator

Kemp Josef v Dubňanech u Hodonína, 29. a 30.7.2011-to jsou základní údaje náležící k premiéře největšího moravského hip hop festivalu!

Organizátoři sice byli nuceni osekat původní gigantický line up, ale i přes to čeká návštěvníky nabitý hudební program a hromada zábavy. Během dvou dnů se na hlavní stagy představí zahraniční jména jako Snowgoons, Savage Brothers, Lord Lhus, Babylon Warchild, Sicknature či téměř domácí Rasco.

Chybět nebudou ani zástupci česko-slovenské scény a na podiu to rozjedou:Prago Union, Pio Squad, Moja Reč, Gramo Rokkaz, TYNIKDY!label v rámci jamu jejich stáje, Kruscifix, hororcoroví Masový Wrazi, Azurit Kingdom, Sedláci, Jihovýchod a další kapely.


Dobrou zprávou je že vstupenky si můžete zakoupit v síti Eventim.cz za krásných 400,-Kč a na místě vás bude stát lupen 500,-Kč. Serial festival se odehraje v krásném prostředí Kempu Josef a kromě hlavní stage můžete zamířit i do Freestyle Mondays/Chapeau Rouge stage, kde se během pátku a soboty ukáží kapely i DJs z Čech i Slovenska a až do rozednění zde budou hrát DJs. V rámci obrovského Chapeau Rouge stanu budou mít možnost všichni MCs a beatboxeři zajamovat v rámci open miců a v sobotu po půlnoci zde vypukne Freestyle Mondays jam s živou kapelou, takže je určitě na co se těšit…

Pokud si budou chtít návštěvníci odreagovat od závalu muziky, mohou se vyřádit na 60 metrů dlouhé zdi v rámci Grafficon graffiti jamu a v sobotu na tomto místě dojde k exhibici top writerz, chybět nebude ani workshop taneční školy pod vedením Julie Šurkové, Poker stan, zkouknout můžete BMX exhibici mistra světa ve freestyle BMX Jana Jílka a jeho týmu, možnost oddechu a klidu bude v ChiilOut Area stanu s grow shopem a v Game zóně můžete poměřit síly například u fotbálků. Zkrátka, přichystáno je toho na Serial festivalu víc než dost, takže stačí jen sbalit stan a spacák a vyrazit na místo určení, pro návštěvníky je nachystáno stanové městečko, v areálu bude několik barů a na festivalové poměry organizátoři nastavili pro návštěvníky víc než přátelské ceny nealkoholických nápojů i piva, což je více než dobrá zpráva. Všechny novinky a podrobné informace o průběhu festivalu, line upu či areálu najdete na www.serialfest.cz. Poslední červencový víkend, se na vás těší první ročník Seriál festivalu!

Odkazy, které se vám budou nejspíše hodit:

www.serialfest.cz

www.kempjosef.cz

http://www.freestylemondays.cz

https://www.facebook.com/event.php?eid=126934094060512

https://www.facebook.com/event.php?eid=220348704673816&ref=ts

 

Zde máte také mapku celého festivalu, aby jste nám tu někde nezabloudili :



přečteno: {hits}870{/hits} krát
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory