středa, 22 únor 2012 10:15

Pár nových singlů ze zámoří Featured

Written by  D-Toc
Rate this item
(0 votes)

Máme tu pro vás nachystaných pár nových singlů, ktere posílají interpreti jako ochutnávku pro jejich připravované počiny. Do té doby, než ony alba výjdou tak se můžem podívat na jednotlivé songy, které zní z tamějších rádií.

Mezi první pecku z mixtapeu HNIC3 The Mixtape, podporovanou "Complex"em, patří Prodigyho Gettin Closer. Tato věc je produkovaná J.U.S.T.I.C.E. League, a pozvaní hosté Havoc s Estelle tomu dodávaj správný šmrnc.

No, starého jezdce G-Unit, který je jednou nohou v Def Jamu nemusíme nutně představovat, vypouští promotracky, singy a mixtapey jedna radost a je žádán, prostě "Jackpot", jak se také jmenuje název tracku, který je produkován oblíbeným Jahlil Beats.

O kolaboraci Rihanny a Chris Browna již byla dříve řeč. Pro nezasvěcené je potřeba říct to, že Chris Brown je Rihanny bývalý přítel, který s ní není díky tomu, že Rihannu brutálně napadl a tento konflikt se musel dál řešit soudně. Avšak se Rihanna a Chris Brown zase sblížili, aspoň po umělecké stránce... stará láska nerezaví.


 

 

přečteno: {hits}1321{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory