čtvrtek, 23 únor 2012 22:12

Boy Wonder je „Špinavý poet“ a má první single z alba Featured

Written by  Ecko
Rate this item
(0 votes)

Ano je to tak, slovenský raper Boy Wonder (ex Turbo Boost) přináší ochutnávku z jeho alba „Špinavý poet“. Pecka dostala název „Volám o pomoc“ a přestože se Wonder před nedávnem přidal k českému labelu „Ty Nikdy“ a nejspíš bychom čekali produkci některého z jejich party, obstaral povedený podmaz DTonate. Na většině alba se mají ovšem objevit právě producenští kolegové z jeho nového labelu a věřím že to nebude dlouho trvat a deska dorazí k našim uším.

Release je totiž plánován už na březen. Ten už je sice pomalu za dveřmi, ale i tak bychom se mezitím měli dočkat dalšího singlu a samo sebou i nějakého podrobnějšího infa. Co je už teď jasné je, že to bude stát za to. Říkej si co chceš, výborná skladba!

No a pokud chceš vedět, kde můžeš slyšet alespoň další novou sloku od Boy Wondera (a věř že po poslechu singlu na ní chuť mít budeš), čti dál. První březnový den umístí na internet Ty Nikdy další singl ze spolešného) alba „Label“, což je chystaná deska, nad kterou se sešel celej diskutovanej label. Produkovat jí bude Fatte. Takže, nasražte uši...



 

 

přečteno: {hits}1328{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory