středa, 18 duben 2012 18:53

Rapový průkopník z Polska DonGURALesko s dokumentem ke svému albu Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Donguralesko ve spojení s celosvětově uznáváným producentem Matheem, vydali ke konci minulého roku album ,,Zaklinacz Desczu'' (Zaklínač deště). Nejen, že toto album bylo, co se zvuku týče úplně odlišné od všech Polských alb, ale také bylo jako jedno z prvních v Polsku, před premiérou kompletně nahráno interpretem na server youtube.

U toho to ale nekončí. Gural se také rozhodl natočit k tomuto albu dokument, který poté lisoval jako 2CD společně s hudebním CD. Celek se potom v prodeji objevil jako 2CD. Dokument pojednává o tom jak album vznikalo, najdete v něm mnoho dotazovaných producentů, záznamy z koncertů, apod... Ty záznamy z koncertů konkrétně doporučuji shlédnout, protože až uvidíte 3tisícový dav řvat najednou celý track od Gurala, přeběhna Vám husina po zádech.

Nevím jak Vy, ale tohle jsem v Česku nezažil a lituji, že jsem na koncertě Gurala nemohl být. Celý dokument se objevil nedávno na youtube, ovšem je stále k dostání, společně s originálem. O kameru se staral Filip Wendland o reži a scénář pak Michał Kwiatek. Enjoy!


 

 

 

přečteno: {hits}1438{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory