pondělí, 23 duben 2012 12:32

Damian Marley & Skrillex - Jde to dohromady? Featured

Written by  Nara
Rate this item
(0 votes)

Snad tyto dvě osobnosti nemusíme do detailů ve velkém představovat, ale dobrá, kdo je Damian Marley? Trojnásobný držitel ceny Grammy, významný reggae umělec a je nejmladší syn reggae legendy Boba Marleyho. Damian Marley je především známý svou spoluprací s Nasem, kdy spolu vydali album Distant Relatives, které i teď leckomu zní v uších.

Kdo je Skrillex? Wikipedia ho zná jako producenta elektronické hudby, DJe a frontmana Post-hardcore kapely From First to Last. MTV ho minulý rok jmenovala jako Umělce roku, kde předběhl i takové úspěšné aktéry jako je David Guetta či Deadmau5. Avšak když se řekne Skrillex, tak se mnohým vybavý dnešní žánr, a to Dubstep.

Diskografie Damian Marleye? Damian zatím vydal tři alba. První, Mr. Marley, bylo vydáno v roce 1996, jeho druhé, Halfway Tree v roce 2001 a jeho třetí, Welcome To Jamrock v září roku 2005. Halfway Tree vyhrálo v roce 2002 cenu Grammy za "Nejlepší Reggae Album". Na Grammy Awards v roce 2006, vyhrál znovu "Nejlepší Reggae Album" za Welcome to Jamrock a "Nejlepší Urban/Alternative Představení" za song "Welcome to Jamrock". Je to první a zatím jediný jamajčan v historii, který získal dvě ceny Grammy za jedno předávání. V roce 2010 mu vyšel další album (Distant Relatives), na kterém spolupracoval s Nasem.

Diskografie Skrillexe? Extended play-e - 2010: My Name Is Skrillex, 2010: Scary Monsters and Nice Sprites, 2011: More Monsters and Sprites, 2011: Bangarang a Spekuluje se o tom, že v letošním roce vydá studiové album Voltage. Spousta lidí nemá toto spojení rádo a nebo spíše, spousta lidí nemá rádo dubstep díky tomu, že Skrillex na scéně stále působí. Jaký je Váš k tomuto tracku postoj? Líbí se Vám? Poslechněte si!

 


 

 

 

přečteno: {hits}1444{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory