pondělí, 14 květen 2012 19:24

Rodák z Polska - Rover s dalším singlem ze své desky Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Rover je mladý, velmi nadaný raper pocházející z Kielc, což znamená z města, které můžeme považovat za kolébku Hip - hopu v Polsku. Hned na začátek tohoto článku ještě, než si poslechnete singl Vám chci říct pouze to, že tento mladík si prožil autonehodu a posléze slyší pouze ze 70 procent na jedno ucho. Měl jsem tu poctu mluvit s tímto mcm a mohu Vám jen potvrdit, že tento člověk to dotáhne daleko.

Jeho první deska ,,Kaleidoskop wspomien'', nesklidila moc velký ohlas, presto-že její kvalita byla vysoce nad standart dnešní muziky. Rover je člověk, který nenechá své štěstí uspěchat a tak si s tímto nelámal hlavu, nicméně rok se s rokem sešel a Rover podepsal smlouvu s HighTime labelem, který se mu teď již stará o kompletní produkci celé desky, všech videoklipů, apod.

Druhá deska s názvem ,,24'' se má objevit na pultech koncem května a má představovat tématicky celý jeden den s života tohoto rapera. Bude se jednat o velmi originální počin a objeví se na něm pouze samplované beaty. Doposud se objevil na youtube první klip a dnešním dnem i singl s názvem ,,Mów do mnie'', který produkoval Vu. Rover má nezaměnitelnou flow, Rover má nespočet zážitků z celého světa, který procestoval, Rover má co říct, Rovera musíš slyšet i ty! Tak pohodlně se usaď a stiskni PLAY!

 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1483{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory