úterý, 22 květen 2012 12:56

Prago Union dvakrát s videoklipem v jeden den Featured

Written by  Ecko
Rate this item
(0 votes)

Album „Dezorient Express“ od Prago Union už je sice celkem stará záležitost, přesto druhý videoklip dorazil až dnes. Nutno říct že toto album prostě nestárne, a určitě si zasloužilo více než jedno klipové ztvárnění. Nehledě na to, že toto album je taková klasika, že by si videoklip zasloužila snad každá skladba na této desce!

Výběr padnul na jeden z vrcholů DE, track „Bezedná noc“. Výborné pojetí videa přesně vystihuje ponurou atmosféru a obsah této pecky. Za výsledkem stojí „Tvisionmedia“, dámy a pánové, nemůžu si pomoct ale pro mě je tento videoklip jedním z nejlepších, na jaký můžeme v českých hip hopových vodách narazit!

S videoklipy od Prago Union se ovšem roztrhnul pytel, a proto nesmím zapomenout ani na video z alba „V Barvách“, které mělo premiéru v tentýž den. Videoklip k songu „Černá“, ze kterého jste se už předčasem dozvěděli jaká může být válka ovšem nevzniknul na popud Kata, ale jedná se o „amatérské“ dílo, které bylo vytvořeno příznivci této legendární skupiny. Nezůstalo ovšem bez povšimnutí autorů skladby, kteří tvůrce videoklipu kontakovali a po určitých úpravách bylo pojato toto video jako oficální!

Pokud vám ani dva videoklipy nestačí, nevadí. Již bryz bychom se měli dočkat také klipu ke skladbě „Černobílá“, kdyby bylo hotové již dnes, asi by to bylo příliš moc štěstí najednou, takže si na něj budeme muset ještě chvíli počkat, alespoň se máte na co tešit ne?



 

 

 

 

přečteno: {hits}1494{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory