pátek, 25 květen 2012 15:49

Rytmus a nový videoklip! Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Legendární jméno Rytmus už každý skloňuje jako ikonu Česko-Slovenského rapu a odnedávna nejen to, jelikož Patrik vydal své nové album s názvem ,,Fenomen'', zařazuje se ním mezi všechny žánry hudby. O tomto raperovi nemusím psát, neboť ani není třeba. Spíše se budeme věnovat dnešní novince, kterou je nejnovější videoklip na asi nejúspěšnější track z alba ,,Děti stracenej generacie''.

Pecku produkoval S3rious a na featu se objevil Rytmusův nejvěřnější přítel Ego. Track je smíšeninou rapu a rocku, čili o dynamiku je postaráno. Co se týče technické stránky klipu, je na nejvyšším možném levelu, kluci z optical flow si opravdu vyhráli se slow motion efekty a výsledek Vás posadí na zadek. Záběry byly točeny i na území Ostravy našeho moravsko-slezského hlavního města, kde hráli dvě role známí rapeři jakou jsou Adyos a Sergei barracuda, kteří se do role rváčů vcítili naprosto perfektně.

A co myslíte Vy? zaslouží si od Vás Rytmus respekt? Odemě určitě ano jelikož toho dokázal víc než dost. Také máme pro Vás čtenáři horkou novinku, že Patrik se chystá již brzy vydat svou debutovou knihu, která bude jeho životopisem a společně s Egem, chcou vydat nové album Kontrafaktu. Čeká nás pěkné dusno! Stay Real


 

 

 

přečteno: {hits}1496{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory