sobota, 26 květen 2012 17:07

Lipo je víc než hudba? Presvědčte se v nejnovějším videoklipu Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Lipo, co by raper, nás v poslední době stále více přesvědčuje o tom, že se možná ani mezi tento styl řadit nechce. Co je toho důkazem, je i to, že v nedávném rozhovoru na jednom nejmenovaném serveru, zmíňil, že jeho cílem je dostat se do oboru hudbny, podobné té, kterou dělá Tomáš Klus. Nicméně, neříkejme HOP, dokud nepřeskočíme, jelikož Lipo nedávno vydal své album ,,Víc než hudba'', které sklízí dobré ohlasy a úspěch.

Je Lipova hudba něco víc? Jedná se snad o filozofii, či poezii? Já myslím, že něco na tomto sloganu bude a Vy se můžete zajisté přesvědčit, v nejnovějším snímku, který Lipo natočil na skladbu ,,V temnotě'', o beat k této pecce se staral opět mnohokrát zmiňovaný Kenny Rough a netradičně stojí za technickým provedením Lipova klipu Šmejdy z Dark Hand studia, které je známo svou úzkou spoluprací s TyNikdy labelem.

Ve videoklipu, si také zahrála slečna Denisa Pfauserová, která dodává klipu zajímavý nádech. Mě osobně se Lipo líbí a doufám, že nejsem jediný, kdo jej ocení. A copak myslíte fanoušci Vy? Je Lipova hudba, víc než jen hudba? Pojďme o tom diskutovat níže pod článkem a videem.



 

 

 

 

přečteno: {hits}1498{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory