pondělí, 28 květen 2012 15:41

Nová videa ze zámoří a pár novinek k tomu! Featured

Written by  Nara
Rate this item
(0 votes)

Prvním novým videem je klip k tarcku "Don't Mind" od americké RnB zpěvačky, rapperky a herečky Mary J Blige. Track je z jejího v pořadí již desátého sólo alba "My Life II... The Journey Continues (Act 1)", které vydala na podzim roku 2011. I přesto, že se na scéně pohybuje již dlouhou řadu let, osobně si myslím, že byla a je pořád jednou z nejlepších ve svém stylu. Svým posledním albem i tímto klipem ukázala, že je pořád ve formě. Track kvalitní jak z vokální tak i z instrumentální stránky a teď ještě doplněn klipem, který se podle mě rovněž povedl. Ikdyž je pojat jednoduše, ja se říká v jednoduchosti je krása.

 

Další novinkou je video k tarcku "Better" od mladého rappera Bow Wow ve spolupráci s T-Painem. Track se objeví na jeho nadcházejícím a v pořadí sedmém albu s názvem "Underrated". Album vyjde ještě letos, nejspíše už v červnu pod labelem Cash Money Records s kterým začal Bow Wow spolupracovat už roku 2009. Díky této spolupráci se na jeho albu objeví například Birdman, Dj Khaled, Fabolous, Game, Lil Wayne, Lloyd Banks, Nas, Nelly, Nicki Minaj, Snoop Dogg a další. Již byl vydán promo single "For My Hood" ve spolupráci s DJ Khaled & Sean Kingston a teď si nově můžete poslechnout "Better".

Další novinkou je Birdman ve spolupráci s Rickem Rossem na tarcku "Born Stunna". Tento track se objeví na Birdmanově nadcházejícím studiovém albu "Bigga Than Life". Kromě Ricka Rosse se na albu objeví také Lil Wayne, Young Jeezy nebo třeba Yo Gotti. A posledním novým videem je "Daughter" od rappera známého pod stage jménem Nas. Tento rapper také pracuje na novém albu, které se chystá vydat letos 17. července pod Def Jam Records. Kromě tohoto tracku vypusil ven i jiné promotracky jako například "Nasty" nebo "The Don".

 

 



 

 

 

 

přečteno: {hits}1501{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory