pátek, 27 červenec 2012 08:57

Miuosh a jeho klip Dowód Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)
Miuosh je člověk, kterého již odnedávna respektuji. Kdysi pouhý mc, který is šel za svým snem, dnes úspěšný ředitel obrovského labelu Fandango Records. Dokázal mnohé a přesto je stále sám sebou.

Jeho muzika je naplněna filozofií, ale taktéž starým dobrým a věrným trueschool soundem. Miuosh před nějakou dobou avízoval svou desku ,,Prosto przed siebie´´ (Přímo před sebe), která vyjde někde v 10sátém měsíci tohoto roku. Nedávno jsme mohli vidět video, ve kterém probíhala prácenad tímto albem a dnes jsme tady, abychom Vám představili video Dowód...

,,Dowód´´ (Důkaz) je track na který se točilo. Záběry, které uvidíte ve videu, jsou točeny z různých akcí, zážitků a streetů, kde se Miuosh nacházel. Nebudete se nudit. Na zadku Vás přinutí nesedět skvěle energetický beat, který produkoval TDK a o skretche se posléze postarali Dj Noriz a Dj Ben. Miuosh nakládá o tom, jak prožil různé zážitky s muzikou a o tom, že v jeho srdci zůstane už takřka navždy. Celé video, jak i album vychází nijak jinak, než pod Fandango.

Dle mého úsudku se můžeme těšit na další skvělé album od naších sousedů, které ocení nejen rodáci, ale také zahraniční Fans. Přejem příjemnou podívanou pod článkem.






přečteno: {hits}1595{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory