sobota, 28 červenec 2012 08:05

Bisz feat. PawBeats - muzika co tě dostane do kolen

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Není tomu tak dávno, co jsme u nás psali o Polském umělci Biszovi. Když říkám umělec tak to myslím vážně a v dnešním případě to platí dvojnásob. Bisz totiž před časem vydal i svůj v pořadí druhý klipem k desce ,,Wilk chodnikovy´´ (Pouliční vlk), ve kterém spojil síly společně s velmi uznáváným umělcem, konrkétně klavíristou Martine Pawlowskim, známým také jako PawBeats.

Snímek se natáčel na věc s názvem ,,Banicja´´ (Vypovězení) a je ztvárněním neskutečné poezie, hudebního talentu a smrtelné flow. Ve videoklipu si mimo samotného Bisze zahrál svou roli také sám Martin, který na hořícím klavíru v přírodě předvádí neskutečnou skillz, která Vás donutí sputit tvář až na zem.


Pokud se podívám a budu hodnotit rap, text a flow samotného Bisze, musím říct jediné slovo: Geniální. Tento člověk je umělcem jak má být a kdo si tímto po poslechu této pecky nebude jist, měl by si zajít k lékaři. Celý snímek, jak i celé CD, které vyjde již brzy vychází pod křídly Fandango Records, což je label Polského rapera Miuoshe jehož poslední klip jsme komentovali včera. Myslím, že se máme ještě co učit od našich Polských přátel.

 



přečteno: {hits}1598{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory