úterý, 07 srpen 2012 14:05

DaStaffers posílají videoklip Featured

Written by  Cinda
Rate this item
(0 votes)

DaStaffers - nové uskupení, tvořeno dvěma členy, jimiž jsou CehaBeats, který vytváří hudební podklady, veškerou grafiku a Ougi, který tvoří rapovou část dua. DaStaffers vzniklo na přelomu let 2011/12, to ovšem neznamená, že by to byli nějací nováčci. Dá se říct, že za sebou mají ne zrovna krátkou kariéru, CehaBeats za Ol´Fashiones a Ougi za Rapelent Crew a sólo projekty.

První společné setkání se datuje něco přes rok zpět, kdy se domluvili na první spolupráci a oboustranně si padli do noty. To otevřelo dveře k dalším spulupracím, které se jen množily. CehaBeats si vzal na starosti režii i edit klipu k tracku "Srdce z betonu", který nahrál Ougi společně se zástupcem teplický scény Sweetem a se kterým vytvořil i kompletní desku pod Názvem "Už se tomu nevyhneš", na které se CehaBeats podepsal několika svými beaty.

DaStaffers také připravují jejich debutové EP s názvem Sirup, které vychází již za pár dní (srpen 2012). Na Ep se objeví hosté jako Candymane,Mladej pilot a Qalb. Na ep bude 12 tracků včetně bonusového remixu. V nejbližší době by měl vyjít ješte klip k jedné věci z Ep. Práce na ep trvala přibližne čtvrt roku, nahrávalo se v ougiho home alone rec. a ve studiu jakuba obluka. O foto na cover se postaral Jan Hradecký. Vše bude volně ke stažení na www.dstfrs.com

FB. - www.facebook.com/dastaffers

 

 


 

 

 

 

přečteno: {hits}1618{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory