čtvrtek, 08 listopad 2012 19:28

Rest a DJ Fatte vs. MAAT? Dva nové klipy a info o chystaných projektech! Featured

Written by  Vrbicz
Rate this item
(0 votes)

Kdo sleduje aktivity Ty Nikdy labelu se určitě dozvěděl o chystaném klipu Resta a Fatta, ti bystřejší shlédli už i upoutávku. Ale až dnes večer tato dvojce, která má na svědomí jedno z nejlepších alb za posledních pár let, vyslala do světa nový videoklip nazvaný „Blázen“. Je to první singl z připravované desky krále freestylu Resta a hyperaktivního producenta Fatta.

Půjde o jejich druhou společnou desku. Jejich první oldschoolový počin „Premiera“ měl ohromný úspěch a podle nového klipu se dá soudit, že i druhá deska bude výborná. Přesný datum ani název desky není znám, takže nezbývá než doufat, že to bude brzy.

Nezahálí ani hradecká croo MAAT! Dvojce Fosco Alma a L.D. dnes vydala další ze serie videoklipů a to počin nazvaný „Bloodrider“. Rapeři se v něm ocitají v roli trenérů, kteří hecují svého bojovníka. Klip vyšel v produkci PVP labelu a režii si vzal na starost sám Fosco s Lucasem. Inspirací námětu byl kamarád, kterého můžete vidět v roli boxera, věnující se bojovým sportům. Pro něho klip také vzniknul. Tento počin je dalším dílem z chystaného 37EP této dvojce. O kompletní produkci se postará Fosco Alma a jako hosté se na něm objeví Rybičky 48, Jimmy Dickson či Ben Cristovao. Toto EP bude uvedeno do prodeje až po vydání všech sedmi tracků. Doteď jste mohli slyšet „Redneck Music“ , „Jedna krev“ a „Rudyboy“.



 

 

 

 

přečteno: {hits}1765{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory