úterý, 19 březen 2013 15:27

Co byste neměli přehlédnout a přeslechnout z minulých dní? Featured

Written by  Vrbicz
Rate this item
(0 votes)

Máme pomalu konec března a jaro už klepe na dveře. Počasí na to zatím nevypadá, ale v českém a slovenském hip hopu to rozhodně ožívá po zimním polospánku. V posledních dnech vyšlo hned několik věcí, které určitě stojí za zhlédnutí a poslech, tak se na ně pojďme společně podívat.

Začneme věcí trošku starší a to konkrétně dalším klipem z Morelovi nové desky „Den Poté“ na věc nazvanou „Omlouvám se“. Klip je venku asi tři týdny a můžeš si v něm připomenout dobře šlapající spojení Morela a Katra, od kterých se dočkáme do budoucna určitě dalších společných projektů. Klip pochází z dílny Red Looks, kteří dělali i Morelovi poslední klipy „Zvíře“ a „Den poté“, produkci obstaral mladý beatmaker Maměn.

Teď však už k věcem novějším a to konkrétně k dalšímu pokračování projektu Idei a Boy Wondera BoyBand. Tentokrát si chlapci přibrali na pomoc ještě své dva kolegy z Ty Nikdy labelu a to Resta, který dodal featuring, a beatmakera Inphyho, který se postaral o kvalitní podmaz, jak je jeho dobrým zvykem. Song se jmenuje „Narcis“ a jde o druhý singl z připravované desky „Best Of“, jejíž vydání je přislíbeno již na 1. dubna. Tak doufejme, že deska žádný apríl nebude a dostaneme pořádnou porci rapu, jako v tomto songu!

 

Ze Slovenska doputoval již čtvrtý klip, připomínající blížící se datum 22.března, kdy vydá rapper Plexo své debutové album „Manuál“. Na novém klipu s názvem „Chcel som len…“ se podílel svojí produkcí Infinity, mix a master dodal z hlavní části G-Bod a samotné video obstaralo studio Z.Matek. Plexo jasně dává najevo, že jeho deska bude přinejmenším hodně zajímavá.

 

Oficiálního, i když jen koncertového videoklipu se dostalo dnes už legendární pecce plné němectví „Všichni jsou už v Německu“ od nestárnoucích PSH. Klip se natáčel letos během Jägermeister Tour, při které si PSH připomenuli atmosféru menších klubů po celé republice. O video se postaral Vít Hradil z Ghostmovie. PSH o sobě dají zajisté tento rok vědět ještě několikrát, prvním větším upozorněním bude deska Vladimíra 518 „Idiot“.

 

Chystaná deska M.V.P.Pedal to the metal“ odhalila další své tajemství v podobě nového songu „Nevěřím“. Všechny informace se dozvíš v tomto článku.

 

Začli jsme chladným počasím, tak by bylo dobré skončit něčím pořádně žhavým a to konkrétně novým klipem od Smacka na pecku „Oheň“ ze svého alba „2051“. Smack v novém klipu pořádně zatopil, tak si o novém klipu přečti podrobnosti.


 

 

 

 

přečteno: {hits}1924{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory