čtvrtek, 25 duben 2013 16:59

Martez posiela rozhovor a cover klip k skladbe Kali - Koniec je nový začiatok Featured

Written by  Erick
Rate this item
(0 votes)

Martez, jeden z najznámejších beatboxerov na scéne včera vypustil von svoj nový klip ku cover verzii Kaliho-Koniec je nový začiatok. Klip sa točil na starom statku v Bojkovicích a robilo sa na ňom iba cca 3 hodiny. S Martezom sme sa rozhodli že fanúšikom pridáme aj malý rozhovor, ktorý si môžete prečítať nižšie.

Nazdarek martez. Ako sa máš?
Zdarec, zdravím všechny FANS beatbox culture a stránky beatlife. Tak poslední dobou se mám docela fajn ,protože cítím, že se beatbox trošku posouvá semnou v před. Koncertu přibývá, fanošků též, můj osobní život je taky fajn, prostě užívam si život.

Včera ti vyšiel von nový klip Kali - Koniec je nový začiatok beatbox cover, povedz niečo o klipe. Aké sú na neho reakcie??
Tak clip Konec je nový začiatok (cover) beatbox, přišel tak náhodou. Už delší dobu mám nachystaný (cover) na zelený dým od 4D ..na ten taky dojde, ale zpět k novému clipu ...Vzpoměl jsem si na (PLES PRÍŠER ) http://www.youtube.com/watch?v=rbr71rzJe6o&feature=player_detailpage no a tak mě napadlo proč nedát další Kaliho a Peter Panna HIT příšlo mě to melodické a hodně lidí tuto vec pozná na SK/CZ .Tak hned jak mě to napadlo, okamžitě jsem to jel nahrát s Creamem do exile studia a na další týden se točil clip v Bojkovicích na stárem statku, ale žadné plány čistý freestyle hahha...

Máš za sebou už niekoľko koncertov na Kali a Peter Pann show, ako si sa k týmto pánom dostal??
Tak s Kalim mám dost koncertu za sebou, Jednou jsem se vydal asi 5 h cesty autobusem do Brezna kde měl show Kali a Peter Pann bylo to v Prosinci 2012 . Než jsem tam jel, spojil jsem se s PPa promotion agenci ...která se o dění Kaliho koncertu stára a podle mě jedna s nejuspěšnějších agentur SK, v Breznu tehdá bylo vyprodáné byl jsem strašně nervozní , ale užil jsem si to. No a nák to šlo samo od té doby mákám na beatboxu na 100%. Kali je velký člověk, hodně toho dosáhl a stále stoupá víš a víš a myslím že na SK scéně je to jeden s nejlepších v Repu, berou to střašně profesionálně, koncerty, klipy, vše co se kolem něho točí a je mě strašnou ctí s nimi jezdit jako předskokan a taky toho ještě bude dost kde je možno mě s nimi vidět.

Máš presné číslo koľko koncertov máš za sebou??
Tak dávali jsme to dohromady kolik jich asi je za poslední 4 měsíce a čislo je kolem 40 koncertů ... ,,a najetých milion KM" :))

Veľa ľudí zaujíma ako si začal s beatboxom a ako dlho sa mu venuješ??
K Beatboxu jsem se dostal ve třinácti letech dotahl mě k tomu bratr, který se tomu momentálně nevěnuje, dal se na profesionalního Kuchaře, takže je to asi 8 let co se beatboxu věnuju ...

Stávaš sa čoraz viac populárnym a úspešným, stalo sa ti že ťa spoznávajú ľudia v kluboch alebo na ulici?? prípadne že pýtajú autogramy??
Haha tak myslím že tak veselé to ještě není ... jsem jako každý jiný člověk ... A že by si vyžadovali lidi na ulici podpisy to zatím ne :) ale je pravda, pár lidí mě už velmi pozná a spojuje s beatboxem a Kali records a moc si toho vážím .

V poslednom rozhovore si mi písal že medzi tvoje ciele patrí aj oživenie a vyzdvihnutie beatboxu. Ja myslím že beatbox aj vďaka tebe naberá nový dych, čo si o tom myslíš??
Tak neříkám, že ho dostanu sám ja na nahoru, je spousta dobrých beatboxeru kteří na to mají např. na SK oralný signal Kako ...ale určitě se snažím tuto kulturu rozvíjet víc a víc. Nikdy nebude tak, jako rep, myslím tím že v naší Zemi vládnou jiné elementy, každopádně na tom budu makat aby ´beatbox šel hore !:)

A čo ďalšie ciele do budúcna??
Do budoucna toho chystám ještě moc ... nové beatbox klipy, spolupráce s beatboxery po SK a CZ, kdyby se vyskytla i mezinárodní neváham, spousta koncertů jen ted je předemnou dalších 23 takže urítě se máte na co těšit.

Ešte nám prezraď kde ta môžme v najbližších dňoch vidieť.
tady budeme zatím -
27.4 Nové Město nad Váhom
7.5 Vyškov
10.5 Bratislava
14.5 Praha (rádia SPIN)
17.5 Bratislava
1.6 Praha
14.6 Bratislava (festival)
15.6 Šaštín
15.6 Uherský Ostroh
28-30.6 Bratislava-Zlaté Piesky (Hip-Hop žije - festival)
22.7 Zelená voda (festival)
27-30.7 Malacky (festival UV)

Ďakujem za rozhovor a prajem veľa úspechov, tu je priestor na odkaz pre fanúšikov.
Budu to stále opakovat cením si každého z vás, kdo podpoří beatbox ! dělám to jen pro vás, někdy je toho moc, takže nestíham, ale čím víc podpora stoupá, tím víc mám chuť jít do toho naplno! Těšte se na další klipy, mnoho koncertů, návštěvy rádií a mnoho dalšího ,, ještě jednou DIKY MOC VŠEM FANS ... MARTEZ

přečteno: {hits}1966{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory