pondělí, 20 květen 2013 10:36

Exkluzívne!! Martez & Orálny signál kako posielajú klip Beatbox žije Featured

Written by  Erick
Rate this item
(0 votes)

O prvom stretnutí dvoch beatbooxových pánov, českého reprezentanta Marteza a slovenského Orálneho Signala (hudba z dola) sme písali minule. Dnes nám títo páni posielajú myslím že prvý klip na našej scéne v ktorom sa nachádza spolupráca dvoch beatboxerov. Klip si zobral na starosti starý známy Adam Špalek a chalani sa rozhodli že pošlú aj pár viet ku klipu.

Orálny Signál Kako:
Ako dlho sa venuješ beatboxu a ako si sa k nemu dostal??
beatboxu sa venujem asi 9rokov a do tesnej blízkosti som sa k nemu dostal v Londýne, kde som žil a kde je beatbox na dosť dobrej úrovni.

Patríš pod značku "hudba z dola" kde sú zvučné undergraundové mená, máš v pláne robiť aj nejakú väčšiu spoluprácu??
mam v pláne veľa vecí..nechaj sa prekvapiť..

S Martezom ste spolupracovali prvý krát..ako sa ti s ním nahrávalo??
s Martezom som sa zoznámil na českej akcii v Kunoviciach, kde sme dali spoločnú show a ako si mal možnosť aj sám počuť, vyšlo to nad očakávania...sadli sme si aj na pódiu aj v štúdiu.

Aký máš názor na klipy ktoré sú sponzorované veľkými značkami?? Prijal by si takúto ponuku pod podmienkou že sa musíš upísať nejakej značke??
v dnešnej dobe a možnostiach sa dá kvalitný klip spraviť aj bez veľkej značky ide o to kam chceš aby sa ten klip dostal. Veľká značka ponúka viac možností..."ale za akú cenu?"

A čo súťaže?? Zúčastnuješ sa nejakých beatbox battle??
nie nezúčastňujem. Chodím len vystupovať.

Nakoniec ti dám priestor na odkaz pre fanúšikov.
Ďakujem všetkým ktorí mi držia palce a ostatných nepoteším "LEN ZAČÍNAM"

MARTEZ:
Nazdarek Martez. V nedeľu ti vychádza nový clip na ktorom si spolupracoval s orálnym signalom, aké máš pocity z tejto spolupráce??
Určitě mám z toho dost pozitivní pocity .. ORALNY SIGNAL je kvalitní Beatboxer z SK..a jsem rád, že jsme do toho šli a nahráli a natočili BEATBOX ŽIJE ...

Kde sa točil klip??
Clip je natočený v Bratislavě... rád v tom mestě jsem a už dlouho jsem tam chtěl něco natočit, no a spoluprace s Kakem vyhovovala to uskutečnit.

Máte v pláne aj ďalšie spolupráce s Orálnym signálom??
Víš o té spolupráci už jsme to určitě nakousli ... a ja si myslím že by to nebylo od věci. Rád s ním něco do budoucna podniknu. Oralny signal je pán :)

Si jeden z najúspešnejších beatboxerov na scéne, akými úspechmi sa môžeš pochváliť?? Prípadne koľko klipov máš na konte??
jeden z nejlepších to se nedá říct... snažím se být produktivní, rád koncertuju a vážím si každé menší i větší podpory fanoušků...myslel jsem si že dlouho dělám beatbox ...asi od 13 let, ale až poslední 4 cítím že do toho dávám všechno a hlavně to dělam pro ty, co to ocení ...na kontě clipu ? :D nevím je jich za ty 4 měsíce dost, 14 clipu ...návštěvy radií ...pro mě byl úspěch se dostat do EUROPY 2 nebo KISS PUBLIKA (Zlin)...a stalo se tak..nedavno jsem počítal i koncerty ,, ktere se uskutečnují na KALI TOUR, KALI a PETER PANN KDE UČÍNKUJI jako předskokan a je jich asi 43...momentálně .... a největší úspěch, který se mi dostal je ten, že vystoupím na festivalu HIP HOP žije Bratislava 2013 ...velká čest

A posledná otázka. Ako sa darí tvojmu poslednému clipu „koniec je nový začiatok -cover“ ??
Tak poslední clip si myslím dopadl velmi dobře nečekal jsem takové reakce lidí ... a hudba Kaliho a Peter Panna mě hodně inspiruje a inspirovat bude ... takže si myslím, že KONEC JE NOVÝ ZAČIATOK ...DOPADL FAJN





přečteno: {hits}1999{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory