středa, 21 srpen 2013 14:28

„Dělám rap for fun, skáču jako klokan“ hlásí Igor těsně před vydáním mixtapu v novém klipu!

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Nestává se moc často, abych si desku objednával ještě před jejím releasem a navíc v první hodině spuštění předprodeje. Radši si vždy desku předem poslechnu, než si ji zařadím do své sbírky. Tentokrát jsem však udělal výjimku a Igorův mixtape Mazafaka už mám objednaný. Teď mě navíc Igor novým videoklipem BMF utvrdil, že jsem udělal dobře.

Holubí diktát, tak by se daly označit letošní prázdniny. Maratův „Král Ládví“ a pak už jen osvěžující letní sprcha tracků od Igora. Ten totiž finišuje se svým chystaným mixtapem Mazafaka a po zveřejnění tracklistu je jasné, proč vypustil tolik tracků již před releasem. Jednak určitě proto, aby navnadil fans, ale podle mě také proto, že na mixtapu najdeme tolik věcí, že by to najednou obecenstvo nemuselo vstřebat. Na tapu čekej 29 věcí a několik hostů, hlavně z Hypno labelu. Dnes Igor zveřejnil další z série songů, tentokrát i s obrazovým doprovodem.

 

V klipu s názvem BMF, který jako obvykle vznikl v dílně You Dunn Know TV, se mimo jiné dozvíme Igorův názor na český rap. Nečekej hluboké zamyšlení o smyslu světa, čekej rap for fun a pořádnou flow! Ještě by se snad hodilo dodat, že Mazafaka mixtape výjde 5.9.2013 a release party proběhne v ten samý den od 15:00-20:00 na Pražském Těšnově. 

 

Cover

 

Tracklist

 

 

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory