úterý, 27 srpen 2013 15:16

Eminem: singl Berzerk z chystané desky MMLP2 je venku!

Written by 
Rate this item
(2 votes)

Není to tak dávno, co jste si mohli poslechnout čerstvou věc, a to track "Survival", který zazněl v traileru na hru Call of Duty: Ghosts. A už nyní je tu další novinka od Eminema a řekla bych, že stejně povedená. Tentokrát se jedná o single s názvem "Berzerk" z jeho chystaného, mimochodem v pořadí již osmého studiového alba "The Marshall Mathers LP 2", který výjde do světa 5. listopadu, takže nás od jeho nových tracků dělí jen dva měsíce. Toto LP navazuje na jeho stejnojmenný projekt z roku 2000, z kterého znáte hity Stan, The Real Slim Shady nebo The Way I Am.

Abych dodala nějaké podrobnosti k albu, které Eminem prozradil...spolupracuje s nim dobře známý producent z Def Jam Records - Rick Rubin, je to jejich první spolupráce, ale tento producent už v minulosti pracoval s rappery jako jsou LL Cool J, Kanye West nebo také s Run-DMC. Kromě Ricka Rubina samozřejmě nebude chybět ani spolupráce s jeho dlouholetým "kolegou" Dr. Dre z Aftermath. Co se týče ostatních hostů a samotných tracků..nechme se překvapit, pátý listopad se už blíží.

 

Dodala bych jen, že poslední studiové album Em vydal v roce 2010, podle mého to byl dost povedený počin, poté spolupracoval na jiných projektech s mnohými umělci a dalo by se říct, že se nehnul ze studia. Teď konečně po třech letech opět přichází chvíle, na kterou se všichni jeho příznivci dost těší..a teď si vychutnejte novinku a udělejte si názor sami! 

 

 

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory