neděle, 27 říjen 2013 18:14

Revolta & eLKa v novém klipu - A tak to nemá být!

Written by 
Rate this item
(7 votes)

V neděli 27. října vyšel nový track společně s klipem od netradiční dvojice eLKa & Revolta s názvem "A tak to nemá být", jak už název napovídá, dvojce nic vychvalovat nebude. 

Snad všichni známe texty Revolty, který se již od svého začátku opírá do systému a obecně do morálky lidí. Proto od něj většina lidí ví co očekávat, ale když se řekne eLKa, tak se většině posluchačům vybaví eLKa na freestylových prknech s batohem na zádech a legendární album Led'n'Ice, ve kterém společně se svými přáteli Matheusem a Kalimem předváděl artisticky lyrické texty, ze kterých by nikdo Elku jakož to "revolucionáře", co přímo zmiňuje chyby v celosvětovém systému, nehledal.

 

Utekla doba a eLKa přišel s prvními tracky do své nové desky "Apokalypsa" a už z těch bylo cítit, že se eLKa vydal jiným směrem. Konec konců to bylo jasné již z prvního klipu "Zapomeň", kde mimo jiné symbolicky spaluje svůj pověstný batoh. Mnohé to možná překvapilo a zanechalo jistou zvědavost, jak nová deska bude vypadat a jakmile deska vyšla, bylo jasné že se eLKa opravdu jiným směrem vydal a nedá se říci, že by se vydal směrem horším. Věřím, že za sebou zanechal spoustu fanoušků Elky s batohem, ale snad nikdo nemohl na toto album říci jediné špatné slovo, album bylo albem k zamyšlení nad každodenními životy a systémem, a tak když eLKa oznámil spolupráci s Revoltou, nikdo nemohl pochybovat, co bude tématem. 

 

Avšak nikdy nemůžete přesně vědět s čím kdo přijde a tak i mne tento klip přeci jen trochu překvapil, díky čemuž si toto dílo netroufám hodnotit. Raději si ho zhodnoťte sami,  rozhodně stojí za to se na tento track a klip podívat.

 

 


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory