sobota, 23 listopad 2013 12:49

Nás nezastavíš! vzkazují Berezin a Igor

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Když trochu znalý člověk spatří song s ruským názvem a za názvem najde jména Berezina a Igora, nečeká nic jiného než dvojitou porci ruského výprasku. Toho se však v novém klipu, nesoucím název Нас не остановить, fans úplně nedočkají, i tak tato novinka stojí za zhlédnutí!

Ruský název songu "Нас не остановить" by se dal přeložit jako "Nás nezastavíš" a tak je vzkaz Berezina a Igora naprosto jasný i pro rusky nemluvící posluchače. Pro ty také Igor, možná trochu překvapivě, jelikož na Igorově mixtapu můžeme najít několik songů v ruštině, nasadil český text. Klip jen potvrzuje trend, kdy se ruština na české scéně rychle zabydluje a řekl bych, že bude časem mít možná větší úspěch než angličtina, jelikož přeci jenom je to slovanský jazyk, kterému se při troše snahy dá sem tam něco rozumět. K tomu je však cesta ještě dlouhá.

 

Producentem tracku je pro Berezinovi fans známí Anton Razderin, který dělal beaty k několika jeho věcem. O video ke klipu, ve kterém se dozvíš opravdu hodněkrát, aby si se Berezina s Igorem nepokoušel zastavovat, se zasloužili lidi z Psycho Vision. 

 

Igor patří momentálně k nejaktivnějším mcs na scéně, což jen dokazuje vydáním dvou klipů během pěti dní. Druhý klip, který plní servery youtube od neděle, je věc "Moneymaking", na které si vystřihl featuring ostravský dealer Sergei Barracuda.  Song "Moneymaking" se také objeví na Igorově chystaném albu "White Russian".

 


Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory