neděle, 01 prosinec 2013 15:06

Opět temný Orion, tentokrát v klipu Vesmírnej odpad!

Written by 
Rate this item
(3 votes)

"Lítám si kolem vás, jsem odpad vesmíru" tato věta se objevuje v refrénu nově vydaného songu a naznačuje, že opět nepůjde o song, na jaký jsme bývali od Oriona zvyklí. Videoklip Vesmírnej odpad ohlašuje nový mixtape a znovu vybočuje z dosavadní Orionovi tvorby.

Šoumen, co si rozumí s flaškou stejně jako s mikrofonem a vždy pobaví, tak byl vždy brán jeden z nejstarších ve hře, Orion. Poslední dobou však Orion zvážněl, což dokazuje jak dříve vydaný klip "Zkus chodit v mejch botách", tak hlavně nový videoklip "Vesmírnej odpad". Na produkci se objevil Donie Darko, jehož stopu nese na novém mixtapu ještě song s pořadovým číslem 31 "Dělám jen to co se musí".

 

Jedním z poselství tohoto klipu je ohlásit nový mixtape "Děj se vůle zboží", který byl úspěšně v pátek pokřtěn. Mixtape smíchal DJ Mike Trafik a najdeme na něm třicet čtyři jak nových tak starých songů a dokonce i něco z Orionova dýdžejského umění. Fanoušci Oriona se taktéž mohou těšit na jeho novou desku, která by měla vyjít na jaře příštího roku. 

 

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory