pondělí, 09 prosinec 2013 20:08

Delik nabízí klip na song Netradičný vzťah!

Written by 
Rate this item
(3 votes)

To, že by Delikovo sólové album Sloboda mohlo z fleku kandidovat na československý release roku je asi neoddiskutovatelné a kdo Slobodu ještě neslyšel, měl by tak rozhodně učinit. Slobodu tedy nemá cenu představovat, co však za představení stojí je Delikův nový klip na song Netradičný vzťah. 

Kolikrát se mi stalo, že sem Slobodu začal poslouchat od tracku s číslem 12, jímž je právě song "Netradičný vzťah". Myslím, že nejsem jediný, komu běhá mráz po zádech, při tomto brutálně temném beatu od Engerera a Delikově hlasu, který vypráví příběh o tak trochu jiné lásce. O to větší radost jsem měl z klipu. Ta mi však vydržela pouze než jsem klikl na tlačítko play. Temný klip, jak se dalo čekat, mě nijak neoslnil, ale ani nijak nezklamal. Co mně však v klipu vadí je přerušení hudby a minutový záběr znásilnění o němž klip mimo jiné vypráví. Tuto scénu bych nechal spíše do klipů Řezníka a nebo bych alespoň kvůli ní nepřerušoval hudbu, protože nevím jak vám, ale mně toto stačí vidět jednou a pak už to při poslechu bude překážet. 

 

Klip mě tedy nijak nezaujal a za sebe můžu říct, že zůstanu u poslechu bez vizuálního doprovodu. Tak snad vám se trefil Michal KUNES Kováč, který má klip na svědomí, více do v kusu, nežli mě.

 

 

 

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory