středa, 03 září 2014 15:06

Severní morava posílá rovnou 2 Videoklipy! McEisi

Written by  Tz
Rate this item
(0 votes)

První videoklip s názvem ODKAZ: Tentokrát spojili své síly po rapové a textové stránce: McEisi (Karviná) z labelu Skyscraper, Dirty (Bohumín) z kapely DirtyKlam a o produkci z druhé strany naší republiky headshotuje Dalda (Chrudim)! O klip a celé dění v něm se postarali kluci z Familia production. Nečekej Láskyplné slovíčkaření, ale ani věty postrádájící smysl!Jediné, co můžeš očekávat, jsou další spolupráce a věci, kterými míní poukázat na to, že jsou tady taky! Jednoduše to tihle kluci umístili na pravou míru, že to myslí vážně a tohle je jejich ,,ODKAZ,, .

 



Druhý Videoklip nese značku SÁM SEBOU: Moravák McEisi (Karviná) vypustil sólo Videoklip, který je dokonce zařazen do soutěže SnapBacks o 100 000Kč: https://src.snapbacks.cz/v/detail/Fz67EZFlwjA


Na tomto počinu se podílel také zpěvák Gabriel (Karviná), který měl na starosti refrén, DJ Vest (Tábor) nastřelil hudbu, o nahrávání, finální Mix/Mastering se postaralo Inkognito studio a o zrealizování Videoklipu se postarali také Kluci z Inkognita Production. Morava odvedla kus práce, teď si tu dřinu pojďme skouknout!

 



http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory