úterý, 01 říjen 2013 00:19

MARPO - R!ot 2013 !

Written by 

Dámy a pánove, nevím jak vy, ale já jsem se konečně dočkal. Album R!ot je konečně tu, o nejnovějším klipu jsem už psal a to tady – Zavři Hubu pt. 2, info o tracích Tak Kdo a Celej Blokk si vzal do parády Vrbicz. Takže z nového alba R!ot zbývá představit 8 tracků, z nich jeden už znáte, protože má videoklip. Ano správně je to první track, který otevírá celé album R!ot – Prologue.

To, že je Marpo různorodým raperem známe už z minulých let. Jeden den vydá motivační pecku, na kterou se perfektně cvičí (Knockout) a pár dní na to se objeví track o tom, jaký dokážou být ženský potvory (Jsi nebezpečná). R!ot je Marpova už pátá studiová deska a jde na ni vidět, že jde desku po desce výš a výš.

 

 

Prologue (1.) Mě hrozně překvapil hudebním podmazem. To, že někdo zasadí rap do hudby bez basů, různých efektů, ale čisté hudby tvořené klavírem se jen tak nevidí. Chce to bojovat, nechci kopírovat…….Biaač

 

Celej Blokk (2.), Tak Kdo (3.) a Zavři Hubu pt. 2 (4.) jsou písně s klipem, které jsou omílané stále dokola, proto jste je již určitě slyšeli a já bych pokračoval dál.

 

Bylo Toho Dost (5.) I Yeii Yeiii Yeah ! Chytlavá melodie a super příběh o tom, že když ti někdo tvrdí, že by si něco neměl dělat, nebo že na to nemáš. Tak mu řekni, ať přestane otravovat ty, kteří tvoří, co je baví a dělají to, na co nemají

 

Hollywood (6.) Celý track je o novodobých Celebritách, Stars a Superstars. S MC Wohnoutem popisují lidi, kteří nic nedokázali, a že po nich po první desce, nové plastice nebo další velice důležité věci, bez které bychom nedokázali žít, neštěkne ani pes, jen bulvár má co žrát. Superstar, Vyvolení, pOrnella a nebo ČSMT, doporučuji poslechnout těm, co stále sledují bednu a tohle žerou.

 

Moment (7.) Tato pecka si mě dostala, jak svojí melodií, tak Marpovou Flow. It’s easy … Haters make you famous. Každej má svůj Moment, kterej by si měl užít po svým. Tenhle moment patří nám a nenech si ho nikým vzít !!!)

 

Milost (8.) O ooou čistá Amerika refrén by Fudge a druhá sloka, kterou zandal Young CP, dál k tomu nemám co říct, další prosba o spasení těch lidí.

 

PRAvidla (9.) Souhrn dvanácti pravidel, kterýma by ses měl řídit i ty…. jestli se jima neřídíš ty, tak Marpo určitě. Protože silnější pes, je silnější pes ;)

 

Emma (10.) Velice se mě dotkla píseň EMMA, jak v tomto chill-songu popisuje chování otce k dceři je suprové. Pohodu tomuto tracku dodává i uklidňující refrén by Uncle Ryan. Tato píseň si hned vydobyla své čestné místo v mém playlistu. Určitě není jednoduché zkombinovat život umělce (nejen rapovou kariéru, ale i koncertování s Chinaski) a rodinu. Přejme Marpovi, ať je prostě dobrej Táta.

 

Epilogue (11.) Každý začátek má taky konec. R!ot začal klavírovým Prologuem a končí klavírovým Epiloguem. Shrnuje své zkušenosti, snahu a spokojenost s albem R!ot.

 

 

 

CD Kupuj zde - http://shop.pvplabel.com

Fotky: www.fb.com/McMarpo

 

Read 6957 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory