KubaH

KubaH

Marpo a celej TroubleGang = Nejlepší rapový vystoupení, který v současnosti můžete zažít na území České republiky! Takové zvěsti se ke mně dostávaly ještě před koncertem. A díky skvěle připravenému koncertu v brněnské Melodce, jsem měl tu čest udělat si na to vlastní názor. Marpa znám pouze a jen díky jeho hudbě, nevím, jakej je to člověk. Proto jsem si nebyl jistej tím, co tvrdil na svém facebooku o kvalitě jejich show. Proto jsem věděl, že to musím vidět.

úterý, 12 listopad 2013 15:01

Twinboards, aneb užij si zimu jinak!

Máš rád zimní sporty? Už tě to nebaví na lyžích nebo už si nepřijdeš tak hustej a originální na snowboardu, když malý děcka kolem tebe jezdí na prkně mnohem líp jak ty? Nebo prostě chceš vyzkoušet jen něco novýho? Tak to je tahle hračka přesně pro tebe. Na nové hračce s názvem Twinboards si užiješ dvakrát více zábavy jak na snowboardu a mnohem širší skluz než na lyžích.

Marpo a MAAT mají spolu mnoho společného, oba interpreti začínají na M jsou z České republiky, jejich žánrem je rap. Na přelomu léto - podzim roku 2013 vydali jak MAAT, tak Marpo desku pod PVP Labelem. Další velice důležitou věcí je, že 22.11.2013 představí Marpo svoji show k desce R!ot a MAAT k desce Ze Tmy v Brně v klubu Melodka.

úterý, 01 říjen 2013 00:19

MARPO - R!ot 2013 !

Dámy a pánove, nevím jak vy, ale já jsem se konečně dočkal. Album R!ot je konečně tu, o nejnovějším klipu jsem už psal a to tady – Zavři Hubu pt. 2, info o tracích Tak Kdo a Celej Blokk si vzal do parády Vrbicz. Takže z nového alba R!ot zbývá představit 8 tracků, z nich jeden už znáte, protože má videoklip. Ano správně je to první track, který otevírá celé album R!ot – Prologue.

pondělí, 30 září 2013 13:52

SPARTAN Race Bořetice - 28.9.2013

Vše začalo nadšením mých kamarádů, kteří přijeli ze závodů z Monínce 8. června 2013, v Monínci to byl teprve první závod série Spartan Race na území České republiky vůbec. Podle vyprávění kluků jsem se rozhodl, že chci prostě taky.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory