pondělí, 04 březen 2013 20:13

Od Zážehu až k Vyprošťováku, to je cesta Phoenixe a Johnyho Machetty Featured

Written by  Vrbicz

Není tomu tak dlouho co se HZM i přes silné řeči v textech rozpadli, čímž udělali radost řadám lidí, kteří jim nemohli přijít na jméno, ale také rozesmutnili masivní zástupy všech svých fanoušků. Johny však dlouho nesmutnil z rozpadu dobře rozjeté skupiny, dále jezdil koncerty, nejen jako předskokan H16 a začal se poohlížet po novém parťákovi.

Jak je patrné z posledních dvou vydaných věcí, Machetta ve svém hledání uspěl až na jihu Moravy, konkrétně ve Znojmě. Právě odtud pochází rapper Phoenix, s kterým Machetta vydal před dvěma měsíci videoklip Zážeh. Teď přišel na řadu klip druhý s jasným názvem Vyprošťovák. Téma i pojetí klipů je dost podobné, až by si člověk mohl myslet, že jde o seriál na pokračování. Navíc hravý beat a zvolené téma se jeví jako dobrá šance udělat z těchto songů koncertové pecky.

Produkci si vzal tentokrát na starost beatmaker z Rychnova nad Kněžnou Maměn a za kameru se postavil, stejně jako u klipu Zážeh, Rashid Fidratovich Garipov. Informovat vás o tom, kdo dělal mastering a mix je asi zbytečné, protože musí být už každému jasné, že opět Kenny Rough. Klip Vyprošťovák je také předzvěstí chystané Phoenixovi třetí desky, která by měla vyjít ještě v tomto roce. Je vidět, že Johnymu to s Phoenixem ladí a půjde o to, jestli se spolu vydají jinou cestou než se Sweetem. Chce to více tracků než sponzorů a pak by své místo na české rapové scéně mohli získat i na delší dobu než na rok.





 

přečteno: {hits}1894{/hits} krát

Read 2956 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory