neděle, 19 květen 2013 13:37

DRF ohlašuje double EP a posílá singl ,,Možnost" Featured

Written by 

Určitě málo kdo z vás slyšlel o raperovi a beatmakerovi pod pseudonymem DRF a taky kapele Banda Rebelia. Rádi bychom vás informovali o těchto zajímavých umělcích, protože si to jistě zaslouží. V současné době DRF pracuje na svém double EP, které bude rozděleno na 8 a 8 tracků. Na první CD navázal DRF spolupráci s muzikanty z kapely Today Ashley, takže to bude spíše akusticky založený počin na kterém se bude podílet i co se beatů týče.

Druhé EP bude více tradiční. Podklady mají na starost lidi z nejbližšího okolí a to samé platí pro hosty za mikrofonem. DRF nikdy nebyl člověk co by si kupoval featy (reklamu), takže na EP dostane prostor i pár lidí, se kterými už nějakou dobu spolupracuje a cenní jejich práci. Double EP by mělo oficiálně vyjít do konce července. Do té doby je v plánu vypuštění ještě tří singlů a na dva z nich se připravujou videoklipy.

Včera byl vypuštěn první singl ,,Možnost,, na kterém se za majkem ukázali i místní Roca a VinnieSmash. Škrábanci v refrénech přispěl i Dj Wenet a beat má na starost FreedomWorkz.




FB Rebelia Fanpage

 

 

 

přečteno: {hits}1997{/hits} krát

Read 2474 times
13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory