úterý, 24 červenec 2012 08:19

Hodinky a jejich význam dneška: Silikonové hodinky

Written by  MartiDlo
Včera jsme zahájili náš seriál o hodinkách a vzhledem k tomu, že je léto i když na to počasí zrovna teď nevypadá, budeme se v tomto díle věnovat silikonovým hodinkám, které jsou dnes tak populární a dostupné.

Trend silikonových hodinek s výrazným designem a jednoduchým zpracováním začal cca před 5lety. Původně byly tyto hodinky zamýšleny jakožto reklamní upomínkový předmět, nicméně postupem času se z toho stalo samostatné odvětví, které neodmyslitelně patří k takzvaným trendy hodinkám.

Dnešní svět silikonových hodinek se od jednorázových levně zpracovaných změnil v promyšlené důmyslné ukazatele času. Dnes jsou silikonové hodinky osazovány kvalitními quartz strojky a mezi jejich hlavní přednosti patří i vodotěsnost, kterou v této cenové kategorii hodinek kolem 500korun jinde nezískáme. Hodinky tak snoubí moderní design s kvalitním zdravotně nezávadným materiálem a slušným dílenským zpracováním.

Mezi největší doménu silikonových hodinek bych vzhledem k ceně zařadil možnost nákupu vícero modelů a barevných kombinací tak, aby se dali lehce sladit s aktuálním oblečením či náladou. Přecijen sladěný outfit dodá člověku takový ten pocit, který je možné zažít při získání pomyslné třešničky na posledním dortovém kousku, který kolega na svém nemá.
http://balancninaramek.com/wp-content/uploads/2011/11/100pcs-lot-Silicon-Watch.jpg

Nicméně ani nákup silikonových hodinek není jen tak, doporučoval bych ať už kvůli použitému materiálu, tak i kvůli záruce a kvalitě zpracování volit hodinky od výrobců, kteří mají svou síť obchodů. Vyhnul bych se asi nákupu úplně levných kousků na různých aukčních portálech, u těchto se jedná bohužel většinou o nekvalitní kusy z číny a soustředil bych se spíš na výrobce z řad Silic nebo TooLate.
https://web.tradekorea.com/upload_file2/product/035/P00266035/cbe9caa5_8333ac6e_e924_42fa_b637_6db630e000a4.jpg

Ať už zvolíte kterýkoli model této značky, dostanete za slušné peníze hezky vypadající hodinky, které jsou jak stvořené pro letní radovánky a pobyt v přírodě. Pokud se Vám stane, že s nima někde při sportovní aktivitě spadnete a rozbijete si je, tak si rozhodně nezruinujete svůj rozpočet.
http://www.silikonove-hodinky.cz/image/cache/data/em%C3%ADnek%20King%20Size-500x500.jpg

Tip na nákup:
http://www.2late.cz
http://www.silic.cz/




přečteno: {hits}1582{/hits} krát
Read 3219 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory