sobota, 28 červenec 2012 18:33

Vybíráme stylová sluchátka

Written by  Richie

Sluchátka jsou pro leckoho z nás věcí, kterou denně používáme a na kterou nedáme dopustit. Sluchátka si zaslouží vysokou pozornost, protože jsou jedním z významných prostředků, kterým do našich uší proudí hudba.

Existuje spoustu druhů sluchátek. Přenosné, domácí, profesionální, stylové, herní, Djské, s mikrofónem, bez něj, pecky, atd… Výběr sluchátek je poměrně individuální záležitostí. Každý si vybírá obvykle podle toho co mu nejvíce vyhovuje a toho, co od sluchátek potřebuje.

Někdo chce mikrofon aby u kompu mohl přes teamspeak komunikovat se spoluhráči. Někdo zas preferuje skladnost a mobilitu a volí pecky. U DJs je jasné, že potřebují specifické vlastnosti a kvalitní zvuk i v hlučném prostředí. Nabídka sluchátek je jedním slovem rozmanitá.

Naším nejčastějším tématem je hudba, tak se společně podívejme na sluchátka, které splňují požadavky na vysokou kvalitu zvuku a navíc mají i atraktivní a stylový vzhled…


AIAIAI TMA-1 w/mic
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/6087/aiaiai-tma-1-w-mic-original.jpg
AIAIAI TMA-1 w/mic jsou dynamické, uzavřené sluchátka dánské výroby, které byly vyvinuty ve spolupráci s 25 předními světovými DJi a producenty tak, aby poskytly maximální požitek z hudby bez ohledu na druh hudebního zařízení. AIAIAI TMA-1 jsou určena pro nadšence, požitkáře a profesionální hudebníky, kteří si potrpí na dokonalý zvuk a výjimečnou konstrukci. Sluchátka, za které zapaltíte necelých pět tisíc korun mají vysokou odolnost, maximální flexibilitu a vysoký komfort.


Marshall Major White FX
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/6118/marshall-major-white-fx-original.jpg
Vynikající zvuk, precizní zpracování a atraktivní design. Sluchátka Marshall Major dobře drží na hlavě a jejich zvuk ocení laici i profesionální hudebníci. Tyto stylová sluchátka jsou skvělou volbou pro každodenní použití. Ejich současná cena je těsně pod hranicí dvou a půl tisíci korunami.



WeSC Bass White
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/6043/wesc-bass-white-original.jpg
Sluchátka WeSC Bass jsou vybavená mikrofonem, který je kompatibilní s telefony iPhone, HTC a Blackberry. Pro telefony Nokia a Sony Ericsson zajišťuje kompatibilitu redukce. WeSC Bass představují takový mezistupeň mezi klasickými a DJ sluchátky. Jedno sluchátko lze vyklopit v ose kloubu, ideální pro domácí DJing.


WeSC Maraca Seasonal Rusty Red
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/6016/wesc-maraca-seasonal-rusty-red-original.jpg
Streetové sluchátka WeSC Maraca Seasonal Rusty Red, které jsou v provedení v retro nádechu určitě zaujmou. Jako předchozí sluchátka jsou i tyto vybavené mikrofonem, který je kompatibilní s velkým množstvím běžně dostupných mobilních telefonů. Aktuálně sluchátka stojí necelé dva tisíce korun.


Marshall Major
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/5793/marshall-major-original.jpg
Sluchátka trochu podobné těm předchozím od této značky. Kvalitní design, kvalitní materiály. Ideální pro venkovní nošení. Čistý a detailní zvuk. Skladnost a vysoký poměr mezi výkonem a cenou. 1890,-


Skullcandy, HESH Paul Frank Devil Julius
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/5982/skullcandy-hesh-paul-frank-devil-julius-original.jpg
Kromě atraktivního designu se tyto sluchátzka mohou pyšnit explozivním výkonem ovladačů Skullcandy HESH, který zajišťuje vysokou intezitu zvuku, kterou u jiných sluchátek nenajdete. Obal na přepravu je pro zajímavost ze saténového materiálu. 1361,- je jejich současná cena na svetsluchatek.cz


Coloud Star Wars R2-D2 Premium
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/5862/coloud-star-wars-r2-d2-premium-original.jpg
Parádní sluchátka Coloud Star Wars R2-D2 Premium jistě zaujmou každého fandu Star Wars. Sluchátka jsou v provedení modrobílého populárního pípajícího robota R2-D2. Aktuální cena je příjemných 1285 korun.



WeSC Chambers by RZA Street Black/Red
http://www.svetsluchatek.cz/obrazky/6160/wesc-chambers-by-rza-street-black-red-original.jpg
WeSC Chambers by RZA Street jsou výjimečné sluchátka. Exkluzivní streetová sluchátka Chambers by RZA Street byly vyvinuty ve spolupráci švédské firmy WeSC a hiphopové legendy, člena Wu-Tang klanu, Roberta Fitzgeralda Diggse, aka RZA. Exkluzivní sluchátka mají dokonalý zvukem a perfektní design. Lehká polstrovaná konstrukce zaručuje pohodlí a kvalitní poslech. Zvuk do vašich uší přenáší silné 40mm měniče. 2 odnímatelné kabely se dají připojit do libovolné mušle. 4 290 Kč je cena, která trochu zkazí radost, ale …. Jedná se přece o "sluchátka by RZA"!

 

 

přečteno: {hits}1599{/hits} krát

 

Read 5984 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory