středa, 28 listopad 2012 16:14

Soutěžte s Footshopem o 5 párů bot! Featured

Rate this item
(0 votes)

Footshop.cz je oblíbený internetový obchod v ČR specializující se na prodej značkové designové obuvi pro mladé lidi. V jeho nabídce naleznete klasické Adidas Originals, stylové boty od Vans, Fallen či Osiris, Supra shoes a další. Základem úspěchu e-shopu je důraz na spokojenost zákazníků, dostupnost všech nabízených modelů skladem, rychlého vyřízení objednávky a poštovného po ČR zdarma.

Nyní máte možnost zpříjemnit si Vánoce! Footshop si pro vás připravil velkou soutěž, která je určená každému, kdo má styl, talent a umí bavit. Výhra stojí za to! Jedná se o 5 páru značkových bot dle vlastního výběru zcela zdarma. A to není málo. Soutěž poběží do 20. 12. 2012, výhru tak dostanete přímo pod stromeček.

Zapojit do soutěže se může každý, je to jednoduché. Stačí natočit krátké video, na kterém ukážete svůj talent, zapojíte humor, budete originální. Nahrajte video na YouTube ještě dnes, získejte nejvíce hlasů a všech 5 párů je vaše!

Všechny podrobné informace naleznete na https://apps.facebook.com/footshop-vanoce/. Naleznete zde také videa ostatních účastníků, můžete se inspirovat a také hlasovat pro vašeho favorita. Jeden z hlasujících bude na konci soutěže také odměněn. Získá od Footshopu jeden pár bot dle vlastního výběru!

Soutěž už běží, neztrácejte proto čas a hlasy a zapojte se ještě dnes!


 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1783{/hits} krát

Read 3403 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory