pondělí, 23 červenec 2012 08:56

Sideway: New York Featured

Written by  Esc

Nedávno jsme tady na BeatLife.cz zavzpomínali na několik populárních počítačových her, které se točili okolo světa hip hopu. Dnes se podíváme na jednu poměrně mladou hru z tohoto žánru, která vyniká svojí originální grafikou a svým herním prostředím.

Řeč je o hře s názvem Sideway: New York. Jedná se o hru postavenou na writerském stylu a hip hopovém hudebním doprovodu v originálním světě zdí newyorských budov, které nadchnou každého milovníka graffiti a street artu.

Ve hře Sideway: New York se převtělíte v mladého chlapce jménem Nox, který není ničím jiným než nasprejovanou siluetou, která musí překonávat překážky v podobě oken, komínů, hromosvodů a hromady nepřátel. Hra připomíná trojrozměrnou podstatu reálného světa, kdy každá hrana obrací perspektivu, hrací plocha se tak otáčí a mění o devadesát stupňů nahoru, dolů, doleva či doprava.

O hudební doprovod se stará hiphopový soundtrack na němž autoři hry spolupracovali s populárním bostonským raperem Mr. Lifem.

Sideway: New York je příjemnou a chytlavou plošinovkou ve třech rozměrech. Hra určitě nadchne nejenom ty, jež mají vztah ke graffiti. Nezvyklé prostředí, kvalitní stylizace a pět až šest hodin zábavy z objevování nových newyorských posprejovaných zákoutí jsou hlavní přednosti této nápadité počítačové hry.










přečteno: {hits}1577{/hits} krát

 

Read 2728 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory