pondělí, 20 srpen 2012 08:56

iCade Core Featured

Written by  100pack

ION Audio, tedy výrobce audio a zábavních technických vychytávek nedávno představil na veletrhu CES v Las Vegas speciální zařízení Core iCade Akade neboli stylizovaný Gaming Controller.

Tento gadget je navrženy pro práci s vašim iPadem, iPhonem nebo iPod touchem. Tento parádní herní ovladač přináší retro styl kontroly Vašich oblíbených her. Bytelná konstrukce zajišťuje, že si při mačkání her jednoduše nepromáčknete Vašeho ajpedího miláška…

iCade je kompatibilní s více než 200 hrama, včetně takových klasik jako PAC-MAN, Asteroids, Centipede, a Battlezone. iCade přináší arkádové vzrušení do vašeho domova. Při hraní totiž určitě zavzpomínáte na staré dobré časy automatů, kterým je iCade svojí konstrukcí velmi podobný.


iCade speciálně konstruovaná kolébka zajišťuje bezpečné vložení a vyklopení iPadů. Pod kolébkou je na zakázku navržený pass-thru slot, který umožňuje uživatelům nabíjet iPad standardním 30-pinovým kabelem. Super vychytávkou je to, že se kolébka také nenatáčí, aby umožnila pozici buď na výšku nebo na šířku. Orientace displeje tedy naní žádný problém.

 


 

 

http://www.geekalerts.com/u/iCade-Core-Arcade-Styled-Gaming-Controller.jpg

 

přečteno: {hits}1656{/hits} krát

 

Read 2823 times
More in this category: Sleeping Dogs »
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory