čtvrtek, 18 duben 2013 13:59

Festival Let It Roll zveřejňuje další účinkující. Vystoupí i Netsky LIVE! Featured

Written by  Tz

Let It Roll postupně uvolňuje informace ohledně programu chystaného letního festivalu, který je každoročně svátkem všech příznivců elektronické hudby. Letos, u příležitosti deseti let značky Let It Roll se organizátoři nechávají slyšet, že půjde vůbec o nejsilnější lineup v historii tohoto úspěšného projektu. Dosavadní zveřejněná jména napovídají, že tomu tak bezpochyby bude.

V předešlých týdnech organizátoři festivalu zveřejnili první várku zahraničních účinkujících, kteří 2. a 3. srpna vystoupí v novém areálu festivalu v Benešově. Jak je již zvykem, jde o průřez aktuální špičky drum&bass a dubstep producentů. Jedním z hlavních taháků programu budou členi holandského projektu Noisia. Dále pak Ed Rush & Optical feat. Ryme Tyme, Calyx & Teebee, Ayah Marar Live, Wilkinson, The Upbeats, A.M.C a Optiv & BTK. Tím výčet účinkujících zdaleka nekončí.

Organizátorům se podařilo poprvé do ČR zabookovat projekt Netsky LIVE!. Zřídka kdy jsme viděli někoho vystřelit tak rychle na vrchol scény elektronické hudby jako Borise Daenena aka Netsky. Jeho současná popularita je přímo ohromující. Po získání všech možných žánrových ocenění a dvou letech DJských vystoupení po celém světě přišel Netsky s novým projektem. Netsky LIVE! oproti klasickému DJskému hraní umocňuje zážitek díky zakomponování živé kapely a celé vystoupení se tak mění v regulérní koncert a aktuálně patří mezi nejžádanější live acty elektronické hudby na světě.


Dalším zveřejněným headlinerem je Andy C. Neomylný, přesný, nápaditý, prostě jeden z nejlepších. Andy C si stále drží status krále drum&bassového DJingu a ještě se zvládá věnovat stabilně jednomu z nejfrekventovanějších labelů na britské scéně - Ram Records. Skalní příznivce drum&bassu také jistě potěší potvrzená účast tvrdého producenta Audio, dvojce Mind Vortex a legendárního majitele nejslavnějšího vinylshopu v Londýně - Nickiho Blackmarketa.

Seznam nově potvrzených britských bass music producentů pokračuje známými dubstepovými jmény: Culprate a Koven LIVE. Poprvé se také festivalu Let It Roll zúčastní producent A.Skillz, jehož sety jsou lze definovat jako ultrazábavné a jeho DJ schopnosti extravýjimečné.

Letní festival se koná 2. a 3. srpna 2013 v Benešově, ve Středočeském krajji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.



Souhrn dosavadních zveřejněných účinkujících:
NOISIA
NETSKY LIVE!
ANDY C
ED RUSH & OPTICAL feat. MC RYME TYME
CALYX & TEEBEE
AUDIO
THE UPBEATS
WILKINSON
AYAH MARAR Live
CULPRATE
KOVEN Live
OPTIV & BTK
A.M.C
A.SKILLZ
MIND VORTEX
ELITE FORCE
NICKY BLACKMARKET
+ more than 10 artists T.B.A.


Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: http://www.facebook.com/events/608093932537849/
Link na předprodej vstupenek: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1275894

Oficiální fotogalerie:
Fotogalerie z Let It Roll Open Air 2012:
http://www.letitroll.cz/photo.html

 


 

 

 

přečteno: {hits}1956{/hits} krát

Read 2536 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory