pátek, 26 duben 2013 12:04

Festival HIP HOP ŽIJE má headlinera! Featured

Written by  Tz

Po niekoľko týždňových rokovaniach s managementom viacerých interpretov vám môžeme oznámiť výbornú správu. Headlinerom festivalu HIP HOP ŽIJE bude legendárna skupina z New Yorku, reprezentanti Queensu – MOBB DEEP! Bude to po prvý krát, čo skupina MOBB DEEP vystúpi v zložení PRODIGY a HAVOC spoločne v rámci Slovenska a Čiech.

Autori rapovej hymny SHOOK ONES Pt. II z albumu THE INFAMOUS, ktorou sa preslávili v roku 1995, sú stale aktívni aj v súčasnosti. Skupina má na konte 7 štúdiových albumov, niekoľko mixtejpov, sólo projekty a veľké množstvo spoluprác s menami ako napr. 50 CENT, NAS, LIL KIM, YOUNG BUCK, KOOL G RAP a pod.



Rapper PRODIGY avizuje na 11. júna, čiže tesne pred festivalom, vydanie svojho druhého kolabo albumu s djom a producentom ALCHEMISTom s názvom ALBERT EINSTEIN, takže môžeme očakávať skvelú show plnú klasiky a zároveň aj najnovších vecí. MOBB DEEP zahrá v piatok 28. júna v Bratislave na Zlatých pieskoch spolu s elitou slovenského a českého hip hopu. Z domácej scény spomenieme napr. Kontrafakt, H16, Moja Reč, 4D, Vec, Gramo Rokkaz, PSH, Ektor a Wich, Boyband, Zverina, Strapo a mnoho ďalších.
Festival bude taktiež ponúkať niekoľko ďalších stageov, graffitti jam, street ball a bohatý sprievodný program.

 

Lístky na tento dvojdňový open air festival, ktorý sa bude konať 28. a 29. júna si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Pre bližšie informácie sledujte web alebo facebook.
www.hiphopzije.sk
www.facebook.com/hiphopzijefestival


 

 

přečteno: {hits}1967{/hits} krát

Read 2569 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory