pátek, 24 květen 2013 10:17

KRS-One na letošním Hip Hop Kempu Featured

Written by  Tz

Máme radši nový, než starý. Fresh, než zatuchlost. Překvapení, než návraty. Přesto i po dvanácti letech existují výjimky. I v roce 2013 jsou tu jména, které se pro vás organizátoři snažili dotáhnout už na Cihelnu a nikdy se nám to nepovedlo. Jména, u kterých rádi překousnem nával nostalgicky oslzelé bulvy, protože pořád dávaj a o jejich skills může pochybovat jen ředitel blázince. Asi největší a dost možná nejlepší z těchto jmen letos konečně přijede: Krs One!

Blastmaster je legenda a jeho pověst ho předchází. Vedle totální nadvlády nad pódiem se třeba taky ví, že svůj život nehodlá svěřit do spárů létajícího ptáka. Až letos se povedlo skloubit jeho lodní výlet do Evropy s termínem Hip Hop Kempu. Ale jelikož nám The Teacha už před dvaceti lety slíbil “we will be here forever”, času máme pořád dost. “Outta Here”, “Sound Of Da Police”, “South Bronx”, “MC’s Act Like They Don’t Know”, “Rappaz R. N. Dainja”, “Duck Down“, “My Philosophy“, “The Bridge Is Over“, “Represent The Real Hip Hop“, “The MC“, “Step Into A World (Rapture’s Delight)”, … Za víc jak 25 let, co BDP začali šéfovat rapu má Kris arsenal na více než výbušné mecheche a jako symbolicky desátý přírůstek do lineupu jsme těžko mohli předhodit horečné diskuzi někoho lepšího. Nebo?

Máme čtvrt roku do fesťáku. Je to dost blízko na to se začít řádně těšit. Dost daleko na to ještě stíhat věci doladit. A my je doladíme. Sleduj nás zase za tejden. Web: http://hiphopkemp.cz/

Doposud oznámená jména:
KENDRICK LAMAR /USA/
KRS ONE /USA/
EL-P /USA/
SOULS OF MISCHIEF /USA/
BAAUER /USA/
ODDISEE & APOLLO BROWN /USA/
H16 /SK/
STALLEY /USA/
ORGANIZED THREAT ft. Gavlyn, Poetic Death, Yarah Bravo, DJ Dubplates, DJ Mike Steez /USA, SWE/
M-PHAZES & ILLY /AUS/
VLADIMIR 518 /CZ/
RODNEY P & SKITZ /UK/
EKTOR & DJ WICH /CZ/
BISZ & B.O.K Liveband /PL/
PRAGO UNION + Champion Sound & Krotitelé dechů /CZ/
DIE ORSONS /D/
MOJA REČ + Komplot /SK/
JUKEBOX CHAMPIONS /UK, FR/
STRAPO & DJ SPINHANDZ /SK/
RETROGOTT & HULK HÖDN /D/
SHABAZZ PALACES /USA/
MIOUSH + Kato Band /PL/
MEGALOH /D/
TE-TRIS & W.E.N.A. /PL/
SHYSTIE /UK/
BOYBAND /CZ, SK/
JWP & BEZ CENZURY /PL/
THE DISABLISTS /UK/

přečteno: {hits}2007{/hits} krát

Read 2491 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory