sobota, 20 červenec 2013 00:00

Battle Kings Hip Hop Festival na Moravě

Written by  Tz

Největší HIP HOP FESTIVAL na Moravě tě očekává – 20.7. BATTLE KINGS 013 !!! Právě tuto červencovou sobotu vypukne akce, na kterou se celý rok těšíš. BATTLE KINGS drží pozici největšího moravského HIP HOP festivalu již 9 let. Zrekonstruovaný areál i úžasná lokalita Rýmařova dávají vynikající podmínky pro atmosférou nabitý festival. Tento potenciál se letos vynasnažíme využít na maximum.

Za rok se mnoho změnilo. Na svět vyšly nové desky, které předurčují soupis kapel BATTLE KINGS: Tetris, BoyBand, Vážná hudba, Kontakt, Před prvním infarktem, S rýmy na cestách… Těš se tak na plný kotel českého a slovenského rapu:

EKTOR & DJ WICH
PRAGO UNION
MC REST & DJ FATTE
BOYBAND aka IDEA & BOY WONDER
PAULIE GARAND
SAFARI
MC MATHEUS
ROCKO & BASTA

Tradiční BATTLE KINGS je dán silným soupisem battlů. Přihlaš se, potrénuj a dojdi si zabattlovat.
BreakDance 2on2
BeatBox 1on1
FreeStyle 1on1
HipHop 1on1
AllStyle 2on2
Marker Art 1on1

Kotel lidí ti vždy dodá síly, stejně jako beaty, které ti naservírují DJ Fliptyck a Dj Vladu. Registrovat do battlů se můžeš až do posledního dne před BATTLE KINGS na www.battlekings.cz.

Dojdi na BATTLE KINGS. Vstupenky koupíš v předprodeji za 299,-Kč ve vybraných shopech (Rýmařov, Bruntál, Šumperk, Opava, Olomouc, Šternberk…) Úplný seznam najdeš na festivalovém webu www.battlekings.cz. Na místě tě vyjde lupen na pohodových 350,-Kč. Pokud by jsi chtěl mít místo v první řadě, můžeš si na místě dokoupit i VIP PASS za 99,-Kč, díky kterému získáš stání přímo před stage, nikdo ti pak nezabere místo v první linii.

Zdroj informací hledej na www.battlekings.cz a na facebook.com/festivalbattlekings = ZVI SDÍLEJ PODPORUJ BATTLE KINGS 013
Přidej se také na událost https://www.facebook.com/events/506384032715098/?fref=ts
Nasaj úžasný loňský ročník https://www.youtube.com/watch?v=G6N5XMCtc88

Jedinečná atmosféra, unikátní areál a pohoda je to, co tě na BATTLE KINGS 013 čeká. Do diáře si vepiš tlustým fixem 20.7. BATTLE KINGS 013 Rýmařov. V tento den nesmí tvé kroky vést nikam jinam.



Read 2677 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory