úterý, 03 září 2013 11:57

Imagination Festival zveřejnil kompletní line up!

Written by  Tz

Po dvouměsíčním napínání je line up Imagination konečně venku! Ke hvězdám jako jsou Dirtyphonics, Angerfist a Psyko Punkz se připojuje celá řada dalších zahraničních djs, kteří si zahráli na největších festivalech světa jako je Tomorrowland, Defqon.1, Decibel, EDC či Mysteryland! Loni vyprodaný Imagination svým lineupem s 25 zahraničními headlinery tento rok atakuje nejvyšší pozice mezi českými indoor festivaly. Více informací a celý line up najdete v článku.

 

 

IMAGINATION STAGE – PAVILON B:

Mezi nově zveřejněnými jmény najdete na Imagination stagi vycházející hvězdu RAM records Wilkinsona, krále neurofunku Black Sun Empire či nový projekt Telekinesis, který tvoří známá dvojka Smooth a Markoman. Na stagi také vystoupí již zveřejněná jména, jako jsou francouzští maniaci DirtyphonicsCalyx & TebeeLoadstar, Tantrum DesireMaztek či Feint. Za domácí pak zahraje nejznámější český drum and bassový dj Pixie a úspěšní mladí producenti Aze a Psychical Research ve společném setu.

 

REZONANCE STAGE – PAVILON C:

Nová Rezonance stage představuje TOP5 hardstyle projekt planety, nizozemské Psyko Punkz a jejich support akt, kterými se stávají belgičtí In-Phase. Jako nový v lineupu se objevil vycházející berlínský hardtechno talent Jan Fleck! Kvalitní techno nabídne španělský David Moleon. Tobias Luke aka O.B.I. zahraje v exkluzivním versus setu poprvé v ČR speciálně pro Imagination s Viperem XXL. Za domácí vystoupí talentovaný Golpe, který se nedávno vrátil z jihoamerické tour, slovenský hardstylový Enhancer nebo zkušený techno mág Dave.LXR.

 

DEVASTATOR STAGE – PAVILON D:

Temná Devastator stage odhaluje jednoho z nejlepších hardcore djs planety Mad Doga, který spolu s Angerfistem na stagi nedá nikomu ani vteřinu na vydýchání. K nim se připojuje polský industrial řezník I:Gor, který má za sebou úsěšný debut na Masters Of Hardcore! Uvaděčem stage se stává nizozemský MC No-iD, známý z festivalů jako je Together We Are Hardcore či Decibel. K nim se samozřejmě připojují již zveřejnění otcové crossbreedu The Outside Agency, ruští Gancher & Ruin, italští Hallucinator či francouzský Psiko. Za domácí vystoupí jedni z nejkvalitnějších producentů temných žánrů, které naše země nabízí - Forbidden Society a Hungry Beats. K nim se přidá trio Prague Nightmare Allstars.

 

Pokud byste si na festivalu rádi zahráli, můžete se připojit do DJ Contestu, který probíhá do 16.9.2013 na portálu sety.cz!

 

VSTUPENKY NAJDETE V SÍTI TICKETPORTAL:

499,- Kč – VYPRODÁNO
599,- Kč – VYPRODÁNO
649,- Kč – NYNÍ V PRODEJI + poplatky předprodejní sítě

 

Festival si pro vás připravil také desítky warm upů, které sahají od Německa až po Maďarsko a najdete je na oficiálním webu festivalu. Na většině warm upů jsou dostupné vstupenky v limitovaném množství a bez předprodejního poplatku.

 

Sečteno a podtrženo, milovníci elektronické hudby, kteří chtějí poznat něco nového a nepoznaného nebo si užít párty, kterou v uplynulých letech museli hledat v zahraničí, si na Imaginationu jistě přijdou na své! Zajistí to především 25 zahraničních umělců a 11 hodin nepřetržité hudby na 3 velkých plnohodnotných scénách! Tak neváhejte a doražte se svou partou i Vy!

 

Oficiální událost na facebooku najdete zde: https://www.facebook.com/events/481591068582761/

Těšíme se na Vás 18. října na pražském Imagination festivalu!

 

 

Read 4377 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory